![]() |
Cytat:
Kurde , nie ma to jak STANDARTOWA BUDA PC ;) |
Cytat:
ważne że dał radę :taktak: i nic nie połamał :fiu: :D |
UFFFF UDALO SIE !!! Kurde trzeba bylo do przodu pocisnac i to scohdzi raze mz tym przodem srebrnym. A ja juz chcialem ten przod srebrny od reszty srubokretem skutecznie oddzielic ;)
No nic teraz musze zobaczyc co tam w nim siedzi i co sie da wlozyc zeby mozna bylo w cos na tym zagrac a nie tylko biuro... Cholera gdzie ja takie niskie karty grafiki czy inne znajde :/ trzeba sie bedzie na allegro rozejrzec. Dzieki chlopaki za help.. Dzieki @Reetou ;) Do przodu :) |
..albo do przodu :szczerb:
Nie zawadzi te***380; delikatnie przykowpa***263; mu z buta, ***380;eby przyblokowany zatrzask zluzowa***263;, a potem dwa przyciski i ciungniemy :D |
naciskasz dwa "przyciski' po bokach w tym samym czasie, przesuwasz obudow***281; do ty***322;u i podnosisz do g***243;ry
ca***322;a filozofia |
ludziu dobry zmi***322;uj si***281;! 28.8 MB aby obluka***263; problem :O
no nic, zasysam - limit***243;w nie mam :D hehe mam chyba jakiego***347; syfa na kompie, bo mnie przekierowa***322;o do jakiego***347; techno przesterowanego o tej wadz***281;, teraz trafi***322;em gdzie trzeba :D |
Ale temat odkopalem hehe ale mam wlasnie taki problem. o to foty.
http://www.speedyshare.com/586139688.html No nie idzie zloma otworzyc... A widzialem jak gosc przy mnie otwieral. tylko nie zwrocilem uwagi HOW !?! nie no maskara normalnie ;) a nie chce nic polamac...;) P.S. Przepraszam ! Podalem link do czego innego ;) Teraz juz jest wlasciwy ;) |
Popatrz gdzie ma zatrzaski.
|
Compaq mam w szkole i obudowane normalnie ściagam. Nie ma blokady BIOS, niby jak to ma być wykonalne ?:D
|
blokada na poziomie biosu:) haha moze jakis cukieriek by sie przydal albo serial?;D
|
obudowa compaqa
Mam problem z otworzeniem obudowy Compaqa (deskop). Blokada obudowy chyba na poziomie biosu. Jak to obejść?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |