![]() |
Nero Burning ROM 5.5.6.9 jest do bani !
Zdecydowanie nie polecam instalować "Nero Burning ROM 5.5.6.9" gdyż dziwnie zachowuje się podczas nagrywania (może tylko z moją nagrywarką ?!). Polecam ostatnią oficjalną wersję 5.5.6.4, która sprawuje się bez zarzutu !
|
u mnie nero 5.5.6.9 chodzi bardzo dobrze, jest jeden warunek; lepiej nie upgrade'ować wersji poprzedniej, tylko instalować "na czysto" z dokładnym wyczyszczeniem rejestru po poprzedniej wersji (wystarczy RegCleaner'em na przykład).
|
Co to znaczy dziwnie się zachowuje? Jak już coś piszesz to pisz konkretnie!
U mnie Nero 5.5.6.9 chodzi dobrze! I nie instalowałem go od zera tylko uprgade'owałem. A może system masz skopany? Albo rejestr? |
U mnie też chodzi dobrze (inst. od zera).
|
U mnie buja się dobrze,ale upgrejdowalem na 5.5.5.1.
Raz tylko skopał mi obraz płyty przy nagraniu przeniusł go na CD,po za tym jest dobrze. |
Khmm a u mnie po instalacji na orginalna wersje 5.5.2.8 wypisal ze 5.5.6.9 jest tylko dla nagrywarek Yamaha..khmm no coz ;) nigdzie nie widzialem zeby to bylo zaznaczone, khmm chyba ze bylo w newsach ;)
Pozdrawiam |
Uchh juz wiem czemu ;)))
|
U mnie każdy nero (z wyjątkiem wersji 5.5.6.4) kiepsko działa ale myśle że to wina tego Windowsa XP
|
Co do XP sie zgadzam 5.0.4.5 dziala ale ma boole (okno nie chce wracac do poprzedniej wielkosci po nagraniu plyty, potrafi zwiesic sie na twardo (do tej pory raz), a przy Cancelu wypalania nie bardzo chce zakonczyc, ale takie numery jak ten ostatni mialem i pod 98) A co do XP to na razie dzialaja niezle.
|
Cytat:
|
U mnie nainstalka na 5551 i chodzi jak cudo (na XP).
Pozdrawiam |
U mnie chodzi bez zarzutu na Win Me. Inst. od zera. Wszystko oki
Pozdrawiam |
Cytat:
Nie wiem, mam 5551 na WinXP i nie mam problemow. Nie wiem, czy masz poinstalowane inne programy do nagrywania. Ogolnie, za malo informacji. Kazdy moze powiedziec, ze np.: CloneCD czy CDRWin sie dziwnie zachowuje, bo akurat mu skopal plytke (czesto z winy uzytkownika). Jak pisac, to konkret: co, gdzie, jak, na czym itd. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:03. |