![]() |
Audig na Audigy 2 ZS
Czy warto zmienić Audig na Audigy 2 ZS , mam głośniki Creativa 5.1 5300 . Czy będzie lepsza jakość dzwięku. Ile mogę dostać za tą startą karte ?
Zastanawiam się czy przypadkiem nie zmienić tych głosników np. na 5900 . |
Jeżeli używasz karty tylko do odsłuchu, to IMO nie ma sensu - nie zauważysz różnicy w jakości dźwięku (szczególnie na głośnikach Creativa ;)).
|
Cytat:
|
Cytat:
2. Co do x-530, nie wiem czy lepsze od tego creative'a ale jako posiadacz moge tylko powiedzieć że ich jakość gry oceniam na 10 ale już wykonanie satelitów (sub jako tako wydaje mi się dopracowany) i wogle jakość zastosowanych zewnetrznych elementów na 2/10 ;) Zdarza się, że muszę poruszać kabelkiem przy głośniku żeby zaczął grać... :| |
a nie wie ktoś jak uruchomić centralny ?!
test przechodzi pięknie wszystkie działają...ale jak puszcze film to milczy... jak pouruchamiam tam w sofcie kilka rzeczy to trzeszczy... :| Mam SB Live Digital 5.1 (Dell) i głośniki Creative 6.1 to było chyba :) |
Cytat:
|
Ale chyba warto poczekać na To
|
ja kupię tylko xfi....z jednego względu.....audigy2 pro charczał mi panufnik:) proszę wybaczyć ale jak przy tej klasie sprzętu charczy panufnik z płyty to pozostaje tylko xfi:)
|
Ciekawe kiedy będzie dostepny ten X-Fi
|
Cytat:
soft od creative jest krotko mowiac zjechany zainstaluj kodeki kx www.kxproject.com trzeszczenie zniknie co do filmu to aplikacja, ktora odtwarzasz film moze nie obslugiwac dzwieku przestrzennego |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:37. |