![]() |
JVC MX-7000f
witam
poszukuje instrukcji do kamerki JVC MX-7000f - najlepiej w języku polskim, ale w angielskim również będę happy - za ww. pliczek będę zobowiązany! pozdrawiam, Marcin |
Powiem tak :
Przeleciałem mułka, DC++, KADa, Google i strony z Manualami, wszystkie wersje strony JVC i nic :(. Ta kamera jest jakaś bardzo mało popularna. Pit ;p |
waśnie dlatego ten post - może ktoś ma?? Piterniel dzięki za działanie!!
|
JVX MX-7000F nie moglem nigdzie znalesc, natomiast znalazlem model MXJVC-7000 (JVC MX-7000) bo tak go powinno sie ponoc zapisywac. W kazdym badz razie instrukcji nie widze ale pewien osobnik na alegro sprzedaje ten model http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=59962182 - moze sie sontaktujesz z tym co ta kamerke zakupil bo miala ona ponoc CD i instrukcje a kopia instrukcji jest zazwyczaj na CD w formie PDF.
|
dzięki, juz o tym pomyslałem - niestety nie ma a ani on ani pozostali z allegro w elektronicznym formacie :/
|
nie wiesz jak sie ja obsługuje?bo ja mam ksiazeczke do tej kamery moge ci napisac co gdzie jest;)ja tez mam problem pojawila mi sie kudka na ekranie i nie wiem jak to odblokowac..wie ktos jak mam to zrobic?
|
rzułta kudka?
|
Ed, tesz maż taki spżent?
|
Cytat:
|
rzułta pojawia sie tylko jak baterie są słabe
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:11. |