![]() |
Cytat:
|
generalnie to mi sie odoba - pada pytanie jaki odtwarzacz, cala strona peanow na czesc foobara, po czym podsumowanie - zainstalowany zostal winamp :D
no, ale jak kto woli |
Ja kiedys mialem foorbara i nie narzekalem. Przyznaje bardzi fajny program, szybki... ale ... zaczal mnie wkurzac, bo co jakis czas resetowaly mu sie ustawienia, tzn jak mi sie komp zawiesil albo cos takiego. No i nie chcialo mi sie ustawiac od nowa playlist i ustawien wiec zrezygnowalem;( a szkoda bo to fajny program.
|
gdyby jedna rzecza jaka mnie trzyma od foobara bylo kilka(set) plikow w mp3pro to uzylbym boskiego odtwarzacza, ktory je czyta, zamienil na wav, przekompresowal do czegos innego i cieszyl sie foobarem
niby to stratny proces, ale z mp3pro to i tak niewielka strata nie wiem czemu nie powstal plugin z obsluga mp3pro, moze dlatego, ze to zamkniety komercyjny standard a moze nie. nie wiem, ale chyba nie powstal, bo kiedys nawet probowalem go dla ciebie zlokalizowac. a co do wygladu - ui columns i kilka paneli i wszystko jest na wierzchu, lacznie z kontrola glosnosci :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
|
w Foobarze?
np. na klawiaturze numerycznej ... - i + |
mam takie malutkie banalne pytanie -gdzie jest jakis suwak VOLUME ;) albo gdzie go właczyc,jakos nieumiem znalesc :'(
|
foobar jest szybki? u mnie dodawanie plikow do listy trwa wiecznosc.
|
jednak zainstalowalem winampa 2.91 i jest super. thx wszystkim :piwo:
|
rowniez i ja...zostalem kiedys "zaproszony" do skorzystania z Foobara2000 (dokladnie to Sid byl :piwo:), i pamietam, zainstalowalem, nie moglem sie przywyzczaic i odinstalowalem, ale po paru godzinach stwierdzilem, ze on moze calkiem dobrze wygladac gdy zastosuje sie ustawienia w ColumsUI - wtedy lista wyglada prosto, pokazuje duzo informacji, sam player nie zabiera duzo zasobow, a jest prosty i ma jakosc lepsza od WinAMPa.
Rowniez polecam Foobara |
I foobar nie musi mieć wypakowanych plików (prócz TAR i ACE), można udostępniać muze w emule i słuchać jej jednocześnie bez marnowania miejsca.
|
Zassałem Foobara no i zadziwil mnie ,naprawde dużo formatów obsluguje,super szybko startuje.Jedyny minus taki ze wyglada jak rejestrator dzwieku z wingrozy :fiu: ale i tak winamp poszedl w niepamiec ;)
|
@nimal
Foobar jest extra, ale trzeba lubić brak wodotrysków :D Założę się że 80% młodzieży woli winampa i temu podobne wynalazki... bo ładnie wyglądają ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:57. |