![]() |
nie tylko ja to czytalem :O
niezly hardkor jak pudzian forewer ide posluchac nekro fallusa |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hmmm troche to nieodpowiedzialne.
tyle ludzi sie wciagnalo, a gosciu przestal pisac w polowie epizodu... 100LEC ;) |
Cytat:
troche sie czasy mlodosci przypominaly, troche polewalem z problemow mlodziezy generalnie w pracy byl to mily przerywnik dnia :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ech... I nie doczytałem ostatnich odcinków... |
Cytat:
|
pewnie autor skończył LO ||
|
wiem ze mozna - dlatego zrobilem liste do downloadu jakby ktos chcial sobie wszystkie jednym klikiem zassac ;) szkoda LOSux'a :(
|
Hmm... Chyba Losux odszedł już na zawsze :(
Cytat:
odcinki #1-89 odcinki #90-165 Ale mam nadzieję, że nowy komiks będzie porównywalny do LOSUXA :) |
losux zniknal
Ilość załączników: 1
cos strasznego
jeden z lepszych polskich komiksow sieciowych :( oby to bylo tylko chwilowe szalenstwo autora w kazdym razie pod adresem www.losux.pl nie ma juznowych odcinkow zastepuje je seria LSX TALES - oby rownie dobra :) dla osob chcacych zarchiwizowac losuxa podaje w zalaczniku liste adresow do wszystkich dotychczasowych odcinkow - wystarczy ja wciagnac (poleceniem file/import) do praktycznie kazdego menagera downloadu (takie listy przygotowuje sie w arkuszach kalkulacyjnych - w ten sposob sciagam komiksy, np garfielda kiedys - teraz mi przychodzi na skrzynke :) ) edit - wlasnie sie kapnolem ze kilka komiksow goscinnych ma rozszezenia gif pliki juz sa poprawione |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:16. |