![]() |
ClonXXL, A-Ray nie znajduja zabezpieczen
ok panowie, co w sytacji gdy nie moge w alcoholu zrobic kopi w formacie .iso(nie mam pojecia dla czego wydaje mi sie ze mam w miare nowy sprzet nagrywajacy) teraz jeszcze kupilem orginalna gre Swat4 i ani clonXXL ani tez A-Ray nie odnajduje jakie to zabezpieczenie jest, nie mam zbyt wiele czasu bo gry musze oddac, moze cos w usatwieniach alcolola120% jest umnie nie tak, bede bardzo wdzieczny za pomoc fachowcom i bede chcial sie odwdzieczyc w miare mozliwosci.
|
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/port...b.php?letter=S
Jeżeli to Securom 5 to : Ustaw odpowiedni profil w alc (securom NEW 4/5) odczyt jak i zapis |
Udalo mi sie skopiowac Swat4 ale po tym i tak musialem znalesc rodzynka w sieci zeby go odpalic, teraz pracuje nad gra Painkiller jest na 3 cd tez programy (clonXXL i A-Ray) nie widza jego zabezpiecznia wiec korzystam ze strony ktora mi podales ( jest bardzo pomocna dzieki!!) ale na 99% zabezpieczenie jest na cd nr. 3 pytanie czy ktos juz sie zajmowal ta gra wczesniej? czy ma jakies skutki uboczne wypalanie cd nr 1 i 2 jesli by one nie byly zabezpieczone ( nie wiem czy sa) przy uzyciu alc. z ustawieniami takimi jak przy zabezpieczeniach? I czy zdecydowal bym sie na zakup orginalnej (Pelnej) wersji alc. jakie mam szanse na sukces w poruwnaniu z wersia Trial?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22. |