![]() |
Który jest w końcu najlepszy !!!
Witam
Czytam i czytam i już mnie od tego głowa zaczyna boleć :( Problem jest jeden, ciężko jest znaleźć odpowiednie informacje takie jak: KTÓRY Z OSTATNICH BĄDŹ WCZEŚNIEJSZYCH BIOSÓW DO NAGRYWARKI LITE-ON 1633S JEST NAJLEPSZY !!!! Bo za grzyba nie mogę się tego dowiedzieć !!! Jakby ktoś mógł mi pomóc szczególne osoby doświadczone w tym temacie. Najlepiej, aby podać dokładną wersję !!! POSTULUJĘ, aby założyć i przykleić tego typu posta na stałe, żeby osoby mniej obeznane mogły łatwiej dostać się do konkretnych informacji !!! PROSZĘ Z CAŁYCH SIŁ !!!!!!! |
WSZYSTKLO ZALEZY OD EGZEMPLARZA KTORY POSIADASZ
u jednych np. X u innych znow Y - potestuj i sam wybierz |
dlatego, aby uniknac takich 'przyjemnosci', kupilem spawarke BenQ DW1640, szczerze polecam
|
Zgadzam się :)
Ilość załączników: 2
Cóż trudno coś tu dodać bądź ująć do wcześniejszego posta ;). Jeżeli miałbym dziś możliwość kupienia nowej nagrywarki kupiłbym bez wahania NEC'a :) i myślę, że nie tylko ja tak myślę :)
A co do najlepszego biosu to znalazłem coś dla siebie :) Wszystkim polecam bios: do nagrywarki 1653S CS0M oczywiście potraktowany omnipatcher 2.4.2 z zaznaczonymi opcjami Apply Recommended Media Tweaks oraz Use a multi-color LED color scheme wraz z Fix the "dead drive blink"/Enable cross-flashing Wcześniej jeszcze użyłem EEPROM_Utility-3.1.0 do Reset Learnt Media :) Cóż trudno mi stwierdzić, bo nie zrobiłem żadnych zaawansowanych testów oprócz jednego, czyli wypaliłem płytkę TDK prędkością x8 (film DVD) i działała na konsolce PS2 a jeżeli ona czyta tak nagrane płytki (wcześniej nagrane płyty z tej samej szpuli) nie działały :(, ale teraz wszystko jest oki i jestem zadowolony no jak narazie. Pozdrawiam wszystkich, co się meczą z Lite-on'em. Dla wszystkich zainteresowanych dodaje zmodyfikowany przeze mnie biosik :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |