![]() |
Błędy przy wypalaniu!!!!
Witam mam problem mianowicie wypalem filmy za pomocą programów DVD Decrypter i Clona. I gdy wypalem filmy bez orginalego menu wszystko jest OK a gdy wrzucę tylko menu to już jest kicha filma się zacina a czasem wogóle nie chce się właczyc zarówno na kompie jak i na stacjonarnym odtwarzaczu czego może byc to przyczyną? Co zrobic?
|
Kopia Filmu
Uzywaj Clone DVD2 ALBO DARMOWEGO DVDShrink`a, Shrink jest wspanialy a do tego mozesz kompresowac jezeli plik jest wiekszy od dvd-4.7.
Pozdrawiam :piwo: |
Używam Clone DVD2!!! A DVDShrink`a mam i nie wiem jak go używac bo z tego co wiem to DVDShrink służy do zgrywania filmu z zabezpieczeniami na dysk a nie do wypalania!!
|
Cytat:
obie rzeczy robi tak sobie. do zdjęcia zabezpieczenia z filmu najlepsze są: AnyDvd (najnowsze) i (jak w nawiasie) DVDDecrypter, ostatni jest DVDShrink DVDFabDecrypter jeśli chodzi o kompresję to nie polecam CCE - wieki to trwa, tylko NeroRecorde!!! |
Cytat:
|
Witam! Korzystałem z programów które opisujecie z róznymi skutkami ale udało mi się znaleźć Clony dvd versja 3.6.0.0 na stronce http://www.CloneDVD.net nie jest to popularny Clony firmy Elby! Poradził sobie z zabezpieczonymi krążkami i skutecznie wypalił jestem ciekawy waszych opinii w skali 1-5 dałbym mu 4+ bo czegoś mu brakuje.Pozdrawiam!
|
Cytat:
|
Cytat:
-edit- TU |
Nero Recorde? opis :O
Recorde an Entire DVD to DVD/Import DVD (zptaszkować Fit to traget: i na 4.7 GB)/Hard Disck Folder i potem Nero Express wypalić :D o ja gadałem przez telefon a pomoc nadeszła :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:04. |