![]() |
Chello Ultra 12mbit
Witam zauważylem na bilbordach reklamę chello 12mbit i...... zamurowalo mnie:D za podobną cenę do Neo 6mbit ma się łącze 12mbit i 1 mbit upload
link: http://home.pol.chello.pl/upcmnfc/st.../17590011.html Hehe w końcu na prostą wychodzimy:D |
Cytat:
Nie wiem, czy śmiać się :) , czy płakać. :'( Chyba kolejne piwo. edit: Żeby nie było,że sie czepiam. http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=160 |
hehe spoko;]
|
Niestety w moim bloku Aster ma wylacznosc, wiec Aster lub TP.
|
hehe Aster tez u mnie w bloku ma wylacznosc... Teraz od 1 wrzesnia zwiekszyli mi lacze do 1mbit w dzien i 2 mbit w nocy... upload do 256kb/s heh trzeba sie cieszyc tym co sie ma... Ale chetnie zalozylbym sobie chello...
|
Cytat:
To za karę za te 10 lat... :D:D:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
w poniedziałek przyjeżdżają zamontują, przez telefon śmiali się z tepsy łacza 6mb bo po usb im niepójdzie na ich modemach najwyżej 2 megabity heh a 6 to musieliby po ethernecie chello 12 mbit tylko przez ethernet dostępne, bo na usb niema mowy heh tpsa jest za***ista jak sprzedawali 2mb max twierdzil gość z ich tele punktu że 6 mega niepojdzie po lini potem zaczeli 6 mega sprzedawać lol chello rullezzzzzzzzzz
|
Cytat:
Z tego co wiem to modemy na usb moga pracować z max prędkością 8Mbps więc dlaczego 6 miałoby nie działać?? Tylko jest jeden warunek ze modem moze być najdalej kilka km od centrali. |
Cytat:
pozdro ;) |
a propo chello to teraz przed chwila pogralem plik pdf z ich strony i tam pisze ze chello ultra nie ma limitow !!! Fajnie :)
Pozdrawiam Darek |
Mam w tej chwili Clasic (DW 2, UP 384) i jest całkiem spoko 8 )
no ale jak ktoś ma za dużo kasy i duże potrzeby to oferta ciekawa :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
Ludzie mają Neo 2Mbit czy 6Mbit na Sagemach i Thomsonach, i im wszystko ładnie działa. Te modemy, raczej technologia ADSL (jak już @Smartek napisał) może działać maksymalnie do 8Mbit... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |