![]() |
Atrakcyjna Promocja cFosSpeed !
Moze komus z was sie przyda ten news :
cyt. ...Na stronie cFos została wprowadzona specjalna, atrakcyjna oferta cenowa dla osób mieszkających w Polsce. Już za jedyne 29 zł wraz z wszystkimi opłatami oraz podatkiem (dostawa / operacja jest darmowa) można stać się w pełni szczęśliwym, legalnym posiadaczem tego programu. Ta oferta ograniczona jest czasowo więc jak ktoś jest jeszcze niezdecydowany to niech podejmie decyzję szybko.... Link do formularza zamówienia : http://www.cfos.de/order/speedn_pl.htm Sam nie wiem czy sie nie skusic na LEGALA...:> Programik przydaje mi sie przy mojej NEO+. |
Jeśli korzystasz z tego programu to bierz, 29 zł. można zapłacić :)
|
Fajnie. Ja już zamówiłem :)
Za taką kasę naprawdę warto. |
ps. mam neo ale za routerem jestem (nie mam usb modemu)
jak on dziala?I rzeczywiscie przyspiesza? Bo ja jakos w to watpię cały czas |
Do czego ten program i co on w ogole robi?
|
Instalowanie go ma sens tylko na komputerze udostępniającym net.
Co on robi - w dużym skrócie ustawia priorytety poszczególnym programom i portom i zapobiega zapchaniu łącza. Priorytety można ustawiać ręcznie. Jak cFos widzi, że ping rośnie (cały czas pinguje), to ogranicza transfer - żeby odetkać łącze. Jak np. eMule (najniższy priorytet) zabiera całe pasmo, a ktoś chce pogadać na skype czy wysłać e-maila - cFos ogranicza transfer eMule tak, by dla innych progsów wystarczyło (jak trzeba to do zera). Ale i tak nie pozwoli na zapchanie łącza (znaczący wzrost pinga). Reasumując - wszystko chodzi płynnie i szybko. |
Witam.
Dopisuje sie do tego tematu poniewaz wlasnie dostalem klucz do tego programu w promocji..... Chcialem jednak ostrzedz wlascicieli "wirtualnych" kart kredytowych - takich co rozdaje np mBank... Nie wpisujcie danych bezposrednio w formularzu zmowienia poniewaz "oni" :P nie beda w stanie pobrac sobie z niej pieniedzy. Tak wlasnie bylo w moim przypadku :). Na szczescie przelalem im pieniadze PayPal, potem piszac do nich maila (ciekawe czy cokolwiek zrozumieli z tej mojej lamanej angielszczyzny :P ) i tym samym przyslali mi serial. Takze mam rade albo od razu uzywajcie PayPal albo normalnie przelewem.... Tak sie wlasnie zastanawiam.... Dlaczego nie ma supportu po polsku.... Cala strona jest spolszczona, program tez, a nie ma glopiego adresu e-mail aby sie skontaktowac... Wiem pewnie za duzo wymagam.... Trzeba bylo sie uczyc jezykow a nie narzekac :P Pozdrawiam Serdecznie Darek |
Ja tam kartą nawet nie próbowałem płacić, bo na stronie promocyjnej stoi: "Aby skorzystać z oferty pieniądze należy przelać na nasze konto w Bre Banku w Warszawie." - więc zrobiłem zwykły przelew do zwykłego, polskiego banku.
|
chodzi o karte visa electron:) i stad problem - visa clasic rozwiazuje problem :)
|
pisze nowy post bo nie ma tutaj opcji "edytuj"
czy ten program np przytnie transfery na jednym kompie? powiedzmy ze chce sobie dac ograniczenie na dane wysylane - czym mozna to zrobic tym programem? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22. |