![]() |
stronka Peugeota
witam,
nie wiem czy było bo Szukaj nie wykazuje albo się przegrzał, ale moim zdaniem ciekawie zrobiona i sympatyczna stronka: http://www.307.peugeot.pl/ |
Cytat:
;) |
Cytat:
|
rewelacyjnie stronka zrobiona, baaaardzo ladna i efektowna. Ciekawe menu i otwieranie strony po kliknieciu
A samochod to wogole rewelacja;) |
hehe kto mnie nauczy robic takie stronki we flashu ;p ???
plz musze to wkoncu ise nauczyc albo niech ktos powie jaak sie tego nauczyc |
Wpisz w Googlach Flash i znajdziesz wiele poradników, for etc.
|
A jeśli chodzi o auto to bardzo ładne (zarówno starszy wcześniejszy model jak i ten nowy), ale strasznie awaryjne są 307, przynajmniej ten wcześniejszy model taki był. Jak będzie z tym nowym modelem ?? pożyjemy, zobaczymy. Ogólnie peugeot ma w każdym przedziale cenowym ładne autka, wszystkie mi sie podobają.
|
Cytat:
pozdro ;) |
no nie jakie te ksiazki sa drogie (( :ysz:
|
Bardzo ładnie wyglądają na podnośnikach w warsztacie.
To faktycznie szmelc. Reklama może być. |
Może do końca nie taki straszny szmelc, poprostu 307 projektowany był całkowicie od nowa, nie tak jak inne modele na bazie poprzedników. Nie wszystkie nowe rozwiązania okazały się lepsze.
Za to inne peugeoty nie sprawiają takich problemów, jak 307. Pozdrawiam |
Cytat:
ta starczy ci na pare lat nauki w tym czasie radze zakuc angielski i w czasie nauki czaseto zagladac do helpa flasha jak widac koszty nauki nie sa wysokie - 250 pln za jakis rok ksztalcenia... za medycyne sie placi 18 500 pln || rocznie a tak na serio to wlaczyles kiedys flasha? zeby cykac takie zeczy jak tam widac trzbe "troszke" programowac w actionscipcie taka strone robi sie dlugo i raczej w kilka osob no i w dodatku za spore pieniadze ;) wiec nikt czegos takiego cie nie nauszy ot tak sobie w czasie sesji przez gg ;) |
Jasne uzywalem flasha tylko do robienia ruchomych animacji niestety totalnie nie wiem jak zabrac sie w tym programie do tworzenia stron.
Zauwazylem ze takie stronki robine we flashu wygladaja jak jeden obrazek ale zdaje mi sie ze tam jest kilka obrazkow przylegajace do siebie tworzace zwarta calos. Kazdy obrazek to chyba inny link ??? Angielski umiem oraz rosyjski i ucze sie niemieckiego ;p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:17. |