![]() |
...odzyskanie hasła gadu - gadu
Witam, poszukuję programu do odzyskania hasła z gadu - gadu.
Może ktoś zna. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam |
Mozna bez programiku - www.gg.wha.la
|
Jeżeli nie posiadasz pliku config.dat napisz pod ten adres: tech@gadu-gadu.pl.
|
Dzięki za pomoc, pomogło.
|
hehe lol do kwadratu. a potem ludki płaczą, że ktoś gg przejął :D
|
Cytat:
gorzej jak ktos sniffuje sasiada w LANie, to dopiero sa jaja :D |
Takie małe pytanko - jest coś do snifowania w Lanie opartym na switchu ?
|
@Loczek Cain
|
ettercap ;) I opcja ARPa sniffing bodajże ;)
|
witam, mam problem z hasłem do gg. sprawa wygląda tak:
zainstalowalem gg na innym komputerze i wprowadzilem hasło, którego nie pamięteam. do tamtego komputera nie mam dostępu i nie mogę się zalogować na swój profil na domowym komputerze. Niby odzyskałem hasło ( z config.data) i otwieram swój profil, ale wyskakuje komunikat, że hasło do serwera jest nieprawidłowe. (w panelu gg widzę wszystkie kontakty, ale nie mogę go uzywać) czy koś może mi pomóc ?? pozdr. |
:rotfl: przeca sobie na maila możesz wysłać. tylko, że to nie twoje konto i nie odczytasz hasła z nieswojego maila :hahaha: :P
|
:rotfl::fiu: Nie potrzeba żadnego programu, wystarczy wiedzieć jaki plik odtworzyć i w nim znaleźć początek hasła i za pomocą operacji matematycznych masz hasełko (proste jak drut), ale z pewnych względów nie podam jak dokładnie to zrobić bo potem ktoś komuś wyciągnie hasełko bez jego wiedzy..., a co do podsłuchu w sieci to widziałem artykuł jak prosto można to zrobić, masakra że gg nie robi w tym kierunku nic... szkoda gadać
|
GG robi robi coś w tym kierunku (SSL) tylko kochani admini sieci osiedlowych zamiast hubów dalej używają switchy na których można snifować. Scalaku Ty z tym Twoim pisaniem "wiem ale nie powiem" też dobry jesteś, wystarczy wiedzieć ale nie mówić i nie pisać bo chwalenie się wiedzą dla samego chwalenia to ZŁO ||
|
Nie no, dobrze że napisał - teraz guglarka zacznie wywalać jego odpowiedź i wkrótce nie będzie się mógł opędzić od prywatnych wiadomości w sprawie pomocy w złamaniu hasła. :rozwal:
Także, kolega się sam ukarał. :D :mruga: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21. |