![]() |
Podałem linka do artykułu. Cała metoda szyfrowania jest rozbrojona(poznali jakie algorytmy są używane w jakich konfiguracjach), zrobione są przykładowe programy... ;)
|
Kup bejsbola.
|
Dzięki za chęć pomocy ale chodzi mi o troche inne hasło:) To było tak : dowiedziałem się że kumpel wchodzi na moje gg bo jak u niego byłem to się zalogowałem i nie wylogowywałem bo mnie zapewniał że nie będzie wchodził. Nie chodzi mi o to hasłp które podaje się przy rejestracji w gg tylko o to że jak ma się gg to wchodzi się tam na górze w ustawienia i tam jest "zabezpiecz hasłem" i ja właśnie to zrobiłem tylko że zapomniałem, i jak próbuje odzyskać to hasło na stronie gg pooprzez przypomnienie to ciągle przychodzi mi to hasło, które podałem podczas rejestracji ale nawet go nie używałem.... :/ Wie ktoś może co się dzieje i jak to zrobić żebym odzyskał to hasło?
|
Spytam wprost: jest mozliwosc odczytania archiwum rozmow profilu zabezpieczengo haslem z GG10? Sprawa dla przyjaciela wazna jest - chce sprawdzic czy dziolcha z nim w ch*ja nie leci.
|
W GG10 archiwum jest oddzielone od pliku z hasłem.
P.S. Jeśli ktoś chciałby zapoznać się w jaki sposób programiści zabezpieczyli komunikator GG polecam zapoznać się z artem z magazynu hakin9. PDFa można pobrać stąd. |
Cytat:
|
W jakim pliku sa przechowywane rozmowy w GG10? archives.dat? Jezeli tak, to ile ma taki plik po powiedzmy 2-3 miesiacach rozmow z 10 osobami pare razy w tygodniu?
|
Cytat:
Cytat:
|
W programie... opalasz menadżer profili, wybierasz opcje,
że masz już swoje konto i tam jest magiczne "zapomniałem hasła". |
No dobrze, tylko jak to zrobić?:)
|
Przy rejestracji numeru podawałeś maila.
Wysłać przypomnienie na ten mail i po kłopocie. Innej drogi nie ma :P |
Witam ja także zapomniałem hasła do gg (posługuje się gg10) i próbpwałem je odzyskać za pomocą programów ze wcześniejszych komentarzy czy z pomocy jak to zrobić. Niestety jeżeli chodzi o takie sprawy bardziej informatyczne to jestem całkiem zielony i mimo wielu prób nie wychodzi mi to a ten profil gg był dla mnie szczególnie ważny....
Czy mógłbym prosić was o pomoc taką szczegółową żeby wałśnie ktoś taki jak ja mógł sobie powolutku odzyskać hasło. Z góry dzięki. |
Zalozyc nowe konto i zapisac haslo na kartce.
|
Przeczytać temat od początku i dojść do wniosku, że nikt CI tu nie pomoże.
Pisz na helpdesk do gadu może pomogą. |
]
witam czy ktos moze mi pomoc mam problem z odzyskaniem swojego hasla gg nie dosc ze wyskakuje ze haslo jest zle to meil tez co mam zrobic?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |