![]() |
CD-RW Vobis
ostatnio kupilem CD-RW vobis max 12x
atip nosnika to ricoh 10x CD-RW mam trzy napedy litek 48125S litek 451@832 soniak 175A1 najnowszy bios i problem jest taki, ze nie chcialo mi sie brac paragonu na te nosniki, a plytki zostaly tylko raz nagrane i kazda kolena proba konczy sie dobrze a nosnik jest PUSTY co o tym sadzic, czy isc ich klepac, czy moje napedy maja gdzies te nosniki bo sa jakies nowe :blee: |
isc ich klepac i kupic Verba :)
|
cha cha
moze cos jeszcze powalcze przez weekend P.S. ale dzieki za dodanie otuchy przy klepaniu |
Vobis... moja ukochana firma komputerowa :serdusz: :podbite: ||
Życze powodzenia w klepaniu ! P.S ile licza sobie za jedna taka cdrw ? |
2,50pln
nie chcialo mi sie nigdzie latac, bo w carrefourze byly po 3,99pln philipsy |
sporo jak na jednorazowke :fiu:
verb jest pare groszy drozszy - a przezyje nagrywarke :) |
Myślę że CD-RW Vobis są jakościowo tak dobre jak CD-RW Tesco. Różnica polega na fakcie, że CD-RW Tesco raczej nikt nie produkuje i nie sprzedaje. :ysz:
|
Ice - prosimy o fotoreportarz z klepania w celach edukacji nieuczciwych sprzedawcow :D
|
dobrze jak wczesniej mnie te bykli z kerfurowej ochrony nie zwina :>
|
ich tez klep ||
|
Vobis to porządna firma tyle razy mi zasilacz od kompa wymieniali i nie robili problemów w przeciwieństwie do TPC :D
|
sprawdzam na toshibie w laptoku czy sie wypali :mruga:
moze trzeba bedzie wymienic wypalarki :> |
Hhhmm, moze sprobuj dac pelne formatowaniu plytki. Moze pomoze.
@nimal, pierwszy raz widze, ze masz moda. Moje gratulacje. Chyba dlugo mnie tu nie bylo :) |
UWAGA UWAGA plytka sie...
NAGRALA poprawnie i dane sa ??? moze musze sobie kupic nowe napedy :> P.S. pelny format nic nie dal moze nie ma ich w biosach :( |
No to jak plytka sie nagrala to dobrze, tylko szkoda, ze tylko na jednej nagrywarce :|
Cytat:
A moze ja wiem tylko o istnieniu plyt Verbatim :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:34. |