![]() |
Czy ktos wogłóle używa tych płytek ??
Używa ktoś wogłule tanich płytek CD-R Frog 700MB, 52x ... kupiłem je w Tesco w Rzeszowie ,z uwagi na to że na płytach nic nie pisze , dlatego postanowiłem sięgnąc po waszą opinie o nich ,, jeżeli kiedy kolwiek ktoś ich używał niech napisze coś ,.. z gory dziękuje :) :)
|
Nie używałem bo się ich brzydzę :)
reszty się domysl ;) |
Cytat:
Acha czyli to jest nic nie warte ,,, cholera ja tego kupiłem 20 płytek (( (( (( |
ludzie
dzis widzialem verby po 56gr netto... a Wy jeszcze chcecie oszczedzac... :sciana: zostaje Ci przebaczone jako zes poczatkujacy - w ramach pokuty nie mecz nagrywarki niczym tanszym od verbatima || |
Cytat:
Verbatimki , ale jakie ,, kupiłem wczoraj Super Azo 700MB w spindle .... i nie wiem co to warte :(:(:( |
najlepsze sa pastele oraz metal azo do super waznych danych - wada ich jest cena
super azo - na codzien |
Cytat:
PS Trzeba optymistycznie zalozyc ze ATIP nie jest przeklamany. |
co prawda to prawda - te od mitsubishi sa chyba nawet na pudelku opisane (jak sie kupuje w jawelbox)... to po prostu znak jakosci :)
|
hehe dziekuje wam ,, już coś wiem ,udało mi sie bo mam z Mitsubishi:D:D, teraz przynajmniej wiem na czym tak konkretnie nagrywac:):) ..
A jezeli można to mam jeszcze jedno pytanko: bo kupiłem jeszcze na sprubowanie Dysan Black CD-R 700MB 48x ,, i Media Tech-Media Store CD-R 700MB 52x -- co to warte ??;) |
Jedna praktyczna zasada - nie kupuj plytek z nazwa zaczynajaca sie na "M" ;) Moze smieszne, ale sie sprawdza.
A dysana robi kilku producentow, wiec trudno zgadywac na co trafiles i co jest warte. |
Wcale nie smieszne, ta ludowa prawda wkrotce bedzie obchodzila swoja druga rocznice :)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...970#post198970 |
Cytat:
|
Juz wole kupic co innego niz te kaszanke Verb extra protection. Nie wiem czy przypadkiem tego Chinole nie tlocza.
Ogolnie to cena w fabrykach na CD wzrosla, wiec jak planujecie zakupy, to lepiej teraz. Jest szansa ze dzieki silnej zlotowce sie to troche wyrowna, ale pewnie i tak w efekcie bedzie troche drozej niz teraz. |
@grzeniu
@pawelblu Ale na Maxwell-ach może nagrywać, no nie :) Mit obalony || |
piotrek123, wyjatek potwierdza regule ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |