![]() |
Problem z 1693S
Witam, wczoraj zakupilem ten model nagrywarki Lite-Ona . Nagrywać niby nagrywa , ale niepokoi mnie to że raz na 2-3 próby przy wsuwaniu tacki nagrywarka wydaje sygnal (typu "beep" :P ) a następnie słychac bardzo nieprzyjemny zgrzyt. Może ktoś sie z tym zetknął w tych modelach? Nie wiem czy jej jutro nie zwrócic. Mam firmware KS09 , myslicie że najnowszy by coś pomógł ,czy to raczej jakaś mechaniczna wada? Proszę o radę , bo mi to spać nie dawało w nocy :P
|
Jepiej ją zanieś do serwisu.
Jeżeli napęd wydaje jakieś dźwięki to jest awaria mechaniczna |
Tak właśnie myślałem , ale tą nagrywarke kupiłem jak byłem przejazdem w Rzeszowie, a to jest 60 km od mojego miasta, no i jakoś niebardzo chce mi się jechać :P Poza tym, za nagrywarke dałem 169 zł a teraz to wyjdzie z 200 :P No ale zwróce nagrywarke i kupie sobie chyba na miejscu , bo jakby znowu coś się działo to lepiej na miejscu miec kupioną ;]
|
Bierz BenQ 1640. Nie mowie, ze Litek 1693 jest zly (w koncu sam go mam), ale w tej kategorii cenowej BenQ deklasuje wszystkie napedy.
|
Wlaśnie zastanawiałem sie co wybrać . Trochę mi sie nie spodobało że Benq nie poradziła sobie z SafeDisc 2.9 w teście chipa. Ale jak mi sie uda zwrócic tego wadliwego Lite-Ona to chyba jednak zakupie Benq.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |