![]() |
oj cancel, cancel.. uzyj lebka kuzynku :)
pozdro ;) |
Nie zgadne @cancel - nie wiesz jak to zrobić ^
To jest proste, polec na intuicje :D |
jak masz już całośćto teraz pal właśnie Alcoholem, ale najpierw sprawdź czy wszytko gra z tym obrazem montując go do wirtualnego napędu
|
Jestem słaby w tym wszystkim, więc prosze was o szczegóły jak to zrobić. To znaczy krok po kroku, co i jak, jak byście mówili małemu dziecku. OK?? THX za wszystko!!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
podepnij to w daemonie i wrzuc w clonecd albo alkohol kopiowwanie z wirtuala na plyte (w locie! po kiego ma robic obraz obrazu!)
|
Cytat:
DVDDecrypter bardzo ładnie i za free wypala takie obrazy. |
Dobra mam dwa pliki i co dalej, jak stworzyć obraż płyty albo nagrać na płytę. Bardziej mnie interesuje to drugie, to znaczy czy można to nagrać dowolnym programem czy nie??
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!! |
potrzebujesz dwoch plikow - mdf i mds
oba razem tworza obraz plyty jak jendego niemasz to o poszukaj || jak nie znajdziesz to... sprobuj przypiac w deamon tools to co masz - jak zadziala to sie ciesz i kopiuj z wirtuala |
Wiem jakim programem ale nie wiem jak to zrobić czyli co robić krok po kroku. Oto mi chodzi, a poza tym używałem Alkohol 120% i pisało że nie obsługuje takiego formatu plikółw nie obsługuje.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!! |
|
Wirtualne dyski
Mam problem: zassałem obraz CD w formacie mdf i nie mogę go nagrać ani stworzyć do niego wirualnego dysku. Urzywałem Alkohol 120% ale nic. Jak chciałem go nagrać to pisało że takiego formatu nie obsługuje. Może wy wiecie co mam zrobić i jakim programem. Proszę o pomoc, najlepiej szybką.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |