![]() |
zintegrowana karta muzyczna...
Witam.
Mam zintegrowaną kartę muzyczną i chciałbym kupić kartę Sound Blaster 5.1 live. Czy będą jakieś problemy z wymianą ?? czy będę musiał coś przestawiać?? Z góry dziękuje za odpowiedż. |
Cytat:
|
Witam
Nie trzeba wyłączać, będzie działać, ale niektóre programy mogą mieć problem ze zdefiniowanym domyślnym urządzeniem (np.gry), zatem polecam to samo co Yarozelsky wyłączenie w biosie SOUND :) pozdr TeCzoWy |
mam nadzieję, że nie zmieniasz Sound Storma na Liva :]
|
Witam!
No wlanie... jaka to plyta? bo jesli ma SoundStorm'a to zmiana na Live jest glupota! |
To ja z innej beczki. Mam kartę SB 5.1 i podpięte do niej głośniki Creative 6700. Od pewnego czasu używam mikrofonu i słuchawek i niekiedy podczas jednego dnia muszę przepinać słuchawki na głośniki. Czy są może jakieś rozgałęźniki czy cos podobnego, abym w jednym momencie miał podpięte oba odbiorniki? Boję się, że po paru miesiącach takiej zabawy wtyczkami wejście poprostu się popsuje.
|
Cytat:
albo taki: http://allegro.pl/show_item.php?item=63569444 |
Cytat:
Rycho mnie znowu zjedzie za kupowanie pierdół na allegro, ale co tam :D |
Cytat:
|
Cytat:
heh ja tez mam Creative 6700 i do tego Audigy niesamowite, ale kilka dni temu tez stanalem przed takim problemem :) odradzam stosowanie przejsciowek, ja glosniki mam podlaczone normalnie do Audigy, a sluchawki z mikrofonem podpialem do karty zintegowanej na plycie glownej, nic nie musze przepinac !!! to rozwiazanie swietnie sie sprawdza POLECAM |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:03. |