![]() |
ROTFL, popatrz moze laskawie na date mojej wypowiedzi?
|
Cytat:
|
@kasprzak
możesz próbować albo {chwila napięcia} ja nzalazłem bete, która jest wprawdĽe troszeczke okrojona ale kopia bezpieczeństwa zawsze jaka¶ jest:) |
chlopcze to mozesz sobie mowic ale nie do mnie...
Temat przejrzalem, fakt ze nie post po poscie, ale wyszukiwarki uzywalem... @max:rozumiem ze jest topic o sf3, jest temat takze na zagranicznych forach ale nie znalazlem sposobu (rozumiem ze z org. nie da sie) zeby odpalic go majac naped usb (mam odczytac na tym napedzie, zrobic obraz, nagrac na tym napedzie, i wlaczyc emulacje rmps, wylaczyc wszystkie napedy wewnetrzne?)...bo napisalem ze mam...chłopcze |
Smutne to, Kasprzak, ale "mlody" ma racje... Jest obszerny temat o SF3... Nie ma mowy o kopii SC:CT...
|
chłopcze a czytałes dobrze cał± dyskusje!!! czy ci sie niechciało też mam oryginał nie da rady przegrać tylko napęd na USB może co¶ dać !!! nie dasz rady go odpalić z wirtulala też nie z hdd też nie możesz pomażyć !!!
|
Splinter Cell 3 : Chaos Theory
witam
mam orginal tej gry, wszystko chodzi idealnie chcialbym ja przegrac choc niekoniecznie, moze chodzic z hdd, jednak nie udaje mi sie to. Zrobilem disable na wszystkie cdromy, zostal tylko wirtual, zamontowalem obraz z www.gamecopyworld.com i nie dziala...mowi zebym wlozyl plyte. help ta dyskusja > http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ighlight=chaos jest zamknieta... ps. tam cos pisaliscie o napedzie USB jakby co to ja mam naped usb |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |