![]() |
jaki program??
szukam programu który by zkompresował 7g film do 4,7 urzywałem DVD Shrink 3.2 i CloneDVD i nie dzło sie błąd nie da sie skompresować prosi o większy nośnik lipa prosze o pomoc
|
Cytat:
Pozostaje podzielenie na dwie płytki za pomocą np. Clone DVD2 lub DVDFab, lub pozbycie się kilku plików np. niepotrzebnych wersji językowych. Można jeszcze spróbować Pinnacle IC8, lub za pomocą CCE |
może jakieś wskazówkigzdie mozna te programy znaleźć nie mogę ich nigdzie znaleźć
|
|
narazie mam programy bedę działać > A czy można tak zrobić by filmy 5 godzinne bo takich kilka mam zmieścic na płytce 4,7 normalnie?? Filmy xxx
|
Cinema Craft Encoder 2.66.01.07 gdzie moge to znaleźć
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lipa nie moge znaleźć tych programów a ze strony producenta nie daj sie ściągnąc albo nie ma tej wersji która jest kompatybikba z DVD2DVD ???
|
może jakis inny pomysł albo przyblirzone nakierowanie na strony zlinkami wersji współgrających pliss??
|
lipa po wybraniu opcji wdvdr-2r nie pojawia sie okno z zawartościa płyty lipa!?
|
Jak narazie nie trafilem na film, ktorego by sie nie dalo zmiescic na jednej DVD za pomoca DVDShrink. Proponuje maxymalna kompresje menu i dodatkow a film zostawic w granicach 70-80% przy wlaczeniu opcji dokladnego analizowania zeby nie pogorszyc jakosci. Wyrzucic niepotrzebne sciezki jezykowe a jak to nie pomoze mozna wyrzucic tez dodatki zostawiajac sam film jak kto lubi z menu lub bez. Musi pomoc chyba ze film trwa ponad 3 godziny. Wtedy tylko DVDFab i dzielenie na 2 plyty.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:19. |