![]() |
wiem ze moj post niec nie wniesie ale nie moglem sie powstrzymać. ;)
:haha: |
Cytat:
? ile ty masz lat ? |
brak mi słów
|
faktycznie, ale jak by człowiek maił doczytać wszystko i wszedzie..?..musiałby ze soba miec prawnika,sekretarke, i 48 czasu na dobre...... itd bla bla.......... generlanie najsubtelniej ujmujac, w ch**a z nami leca.
No coż ale swiatem rzadzi kasa/ropa i zysk za wszelka cene. Pozdro. |
kolejna osoba nie doczytała i może winić tylko siebie
|
Smiem watpic, ze kupiles DVD+RW 8x TDK. Czy ta dziwna nazwa DVD+R RW oznacza ze na plytce napisane jest DVD+R a oprocz tego jest znaczek RW w prostokacie o zaokraglonych wierzcholkach (logo formatu +R, a nie oznaczenie plyty wielokrotnego zapisu) ?
|
muszę dodak korektę, bo od tych oznaczeń można dostac k******y. Ma taki opis " TDK DVD+R single sided DVD+reccordable data/video 4.7 GB 1-8x RW i pod tym tamim małym druczkiem dvd+r". Z kolei płyta którą mam i działa jako RW tej samej firmy różni się tylko tym że ma 1-4x duży napis DVD+RW i od RW jest mały napisik dvd+ReWeitable. W zasadzie sprawa się wyjaśniła, ale nie rozumiem na ch*j (że tak się wyrażę) napisali RW. Bo na wczęsniej kupionyh płytach TDK 1-8 DVD-R nie ma nigdzie żadnego znaczka RW i to rozumiem. Zresztą w zasadzie na czym polega ewidętna rożnica i sens produkowania DVD+R. ?
Thx |
TDK DVD+R 1-8X RW nie działąją jako RW?
Witam. Posiadam nagrywarke GSA 4120B A117.
Zakupiłem 10 płytek TDK 1-8x DVD+R RW. Po włożeniu tej płytki do odtwarzacz i próbie kasowania jak na RW przystało, płyta nie chce być skasowana, nie jest wykrywalna jako RW nero zgładza błąd" To nie jest nasnik wielokrotnego zapisu i dlatego nie mozna go skasowac... :podbite: " Dlaczego ?. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |