![]() |
Europraca dla teściowej Giertycha
źródło: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,2918887.html :blee:
a tutaj c.d. tej historyjki pod tytułem: "Giertych grozi sądem za teściową" |
Czytałem już o tym.. No i nasz "jedyny uczciwy" polskiej polityki jakby nie był taki bardzo uczciwy.. Kurcze, czemu już mnie to nie dziwi..
|
Cytat:
Tez chciałbym takie kontakty i zarabiac ponad 1000 ***8364; Zauważcie, że z LPR startuje bardzo dużo młodych osób, może my tutaj życie tracimy i kariera polityczna nam przelatuje koło nosa :D |
Cytat:
pamiętajcie, że przed II wojną ci, którzy przed wyborem hitlera na kanclerza poparli go, pozajmowali najbardziej intratne posady w państwie :D więc może przez analogię, poprzyjmy teraz romana? :P |
Cytat:
|
na wykrywacz go ale pewnie sie nie zgodzi...:)
|
trzeba na ta wiadomosc patrzec przez palce, po pierwsze napisala to gazeta wyborcza ktora nie nawidzi LPR i MW, po za tym otej calej rewelacji powiedzil jej posel Rogalski ktory odszedl z LPR-u i tez nie lubi Giertycha, wiec zawsze cos moze byc zmyslone ale nie wiem nie bylo mnie przy odbiorze wyplaty tesciowej:)
|
LOL gw nie jest obiektywna bo nie lubi lpr i mw? to wprost nie jest obiektywny bo nie lubi sld?
|
Cytat:
|
A wiecie, że ja nawet byłbym w stanie Giertychowi uwierzyć? :) Nie lubię go, ale z tych wszystkich krętaczy jak miałbym wskazać kogoś, kto wygląda na uczciwego, to może właśnie wskazałbym na niego..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:53. |