![]() |
Czym ściągne obrazki z Nokii 6100? może Oxygen?
Witam!
Dostaje mms'y i chciałbym je sobie zgrać do komputera. Niestety Nokia Phone Browser nie ma takiej opcji, ma jakieś foldery z grafiką, ale tam nic nie ma. Czy Oxygen to potrafi? A jak nie to czy jest wogóle jakieś wyjście? |
mobiMB - skopiujesz na fona, skopiujesz z fona :spoko:
|
Cytat:
Będę wdzięczny :) |
To nie jest program freeware. Napewno jest w "sklepie".
|
MOBILedit! tez poradzi sobie bez problemow nie fak nie jest FREE :)
|
@CIAPEK
wal na gg |
Oxygen kopiuje i wkleja ;)
|
a!
i chodzi oczywiście o połączenie przez IRDE :) ... |
dziala tez
|
już problem rozwiązany IceMac pomógł i jego program :)
łatwy, prosty i działa. Może przy okazji spróbuje kiedyś innych propozycji. Kusi mnie Oxygen, ale nie mam pojęcia na jego temat bo ten Nokia Phone Browser to ma chyba jakieś dziury. |
a zapisałes te obrazki z mms'ów w galeri? jak nie to nie dziwota, że nokia browser nie wyciągnął, głupawy to programik ale podstawowe funkcje ma. tylko szkoda, że nie działa na innych kablach jak orginałach noki
|
jeśli MobiMB Mobile Media Browser to ver. 3.0.05
|
Witam!
Mam Nokię 6610 i kabel DKU-5 na USB (nie oryginalny). Użwywam programów: - MobiMB Mobile Media Browser - Oxygen Phone Manager II for Nokia phones v2.4 Niestety nie posiadają one fukncji "wyciągnięcia" z telefonu logo operatora oraz logo startowego (albo nie umiem znaleźć). Jakim programem mogę "wyciągnąć" te pliki z telefonu??? |
Cytat:
|
@ezaq
odezwe si***281; do ciebie po 16 na gg to spr***243;bujemy podzia***322;a***263;. mam ten sam fonik i ten sam program i logo moge zmienia***263; |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |