![]() |
czy jest cos takiego...
Wiem, ze to troche glupie ale moze?
Czy jest jakis program, ktory rozkoduje numer do pop karty? A moze wy znacie jakis dobry i skuteczny sposob jak znalezc wlasciwy numer nie kupujac karty? Tylko nie mowcie, zebym probowal az sie uda. |
Nic takiego nie istnieje. Numery do kart pop, simplus, tak tak, są generowane przez specjalne programy, których algorytm jest dostepny tylko dla upoważnionych osób,a ludzie którzy oferują takie programy są tylko naciągaczami. Nie daj się nabrać naciągaczom.
|
probuj az sie uda ;)
|
Ja raz kombinowałem z cyferkami na komórce,to po paru razach zadzwonił do mnie operator z pytaniem,ale chyba sie pokapował co jest grane.Wiecej nie kombinuje bo zablokuja numer i co dalej.
|
Pomyśl dokładnie, ile to kombinacji, hę? 14 cyfr - 100 000 000 000 000 różnych numerów (10^14). Na dokładkę, po użyciu danego numeru jest on wykasowywany z bazy danych operatora, czyli nie może być ponownie użyty - możesz użyć tylko tego numeru, który nie został jeszcze przez nikogo wykorzystany. Czyli zostaje trochę numerków, no nie? Ale to i tak nie jest takie proste, w rzeczywistości zgadnięcie jest bardzo trudne (ale możliwe).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:21. |