![]() |
Jaka nagrywarke kupic?
Przyklejony, zamkniety temat.
W nim lista kilku (moze 5?) najlepszych, najbardziej oplacalnych wyborow + cena i linki do testow. Lista uaktualniana co jakis czas (2 tygodnie? miesiac?) przez ktoregos z moderatorow. Co sadzicie? |
Ja jestem za ! bo juz mnie :wsciekly: tematy " Jaka nagrywarke kupić" albo
" wiem ze juz było ale nie chce mi sie szukać :) " :\ :bicz: to tyle 8 ) |
bylo to juz przerabiane, a i tak znajdzie sie jakis "geniusz" z tym pytaniem :tak!:
|
To mógłbym prosić o ten ranking? ;)
Interesuje mnie nagrywarka do 250zł... no może troszke droższa jak naprawdę warto 8 ) Zależy mi na dobrym odtwarzaniu filmów, nagrywaniu danych i CD-audio. Fajnie jak by była wyposażona w LightScribe, ale to nie jest priorytet (dużo droższe są płytki z możliwością nadruku?). To chyba tyle. Poczytałem forum i co chwile widać Benq 1640. Czy to najlepszy wybór dla mnie? |
|
A może http://sklep.cdrinfo.pl/pelny_21836.html Jak za tą kase to można brać i to jeszcze z lightscribe!
|
Ale to nie miejsce na tego typu dyskusje. Przynajmniej jezeli chodzi o ostatnie posty.
|
A TU jeszcze taniej :> ||
BTW :fiu: Pod koniec tygodnia powinienem zamiescik kilka testów LG vs BENQ || |
ta myslicie ze to sie uda :)
|
Musi || , a jak nie to :bicz: :boks: , 8 )
|
Cytat:
|
no to mam teraz troche czasu moge zrobic :)
|
na podstawie wielu przeczytanych opinii ponownie zamieszczam mój ranking nagrywarek:
Plextor Benq Pioneer LG Nec Jednak przy zakupie nie brałbym pod uwagę Plextora ze względu na cenę. Teraz mam nowego Pioneera 109 i zapomniałem co to kłopoty z nagrywaniem (miałem Liteona 1653). P-109 nagrywa wszystko na dowolnych płytach i wszystko się odtwarza. Ale też zakupy płyt DVD zawęziłem do TDK i Verbatim. :) |
Oj to chyba słabo czytałes || jak dla mnie :
Benq 1640 Cena\jakość LG 4163 Dobra karekcja bledów NEC słabsza korekcja bledów LITEON JAk narazie to słaba chociaz jak sie dobierze odpowiedni bios\nosnik i ma sie farta co do egzeplaza :D to tez jest Ok :D Pozdrawiam :) P.S Plextora nie umieszczam za cene :blee: || przereklamowany... i nie jest wcale taki cudny... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:40. |