![]() |
Telewizor plazmowy 37" KE-P37M1 Sony za 10 zł!!!
|
a co na to nasze prawo?
będą musieli za tyle sprzedać? |
Cytat:
|
Cytat:
Teraz w sumie można by się pobawić. Nie lubię żerować na ludzkich błędach, a w Komputroniku byłem za sądzeniem tylko ze względu na ton odpowiedzi, jaki otrzymała osoba prosząca mailowo o wyjaśnienia (coś w stylu: "chyba zdurniałeś jeśli myślisz, że za tyle ci sprzedamy.."), ale trzeba być też świadomym tego, co się robi. Proponuję dokładniej przejrzeć regulamin zakupów na stronie. Jeśli nie ma żadnych dodatkowych warunków to brać :) |
10 zeta dziennie przez sto lat ,ale promocja!!!hehe tylko brać !!
|
Rzeczywiscie, tak jak pisze Andrzej bylo juz to przerabiane, tylko ze z komputronikiem w roli glownej. Ja raczej nie wierze w wygranie takiej sprawy i otrzymanie tego Tv po tej niskiej cenie, ale jesli komus sie chce probowac to czemu nie, a noz sie uda ;)
|
Tzn szansa jest, bo komputronik mial mnostwo klauzul w regulaminie, a oni nawet regulaminu nie maja, wiec zasady standardowe. Trzeba tylko miec na uwadze to, ze jezeli oni dostarcza ten telewizor w tej cenie, to firma pewnie upadnie, lub bedzie miala powazne klopoty finansowe.
|
Cytat:
|
Cytat:
a jak sie skonczylo... pewnie analogicznie do wszystkich innych akcji |
Juz poprawili cene, a wynosi ona bagatela 7199zl :O
|
Dobrze, że go nie kupiłem :)
|
http://ertv.pl/index.php?cPath=34
A spojrzcie na ceny nowych produktow. :| W innych kategoriach jest to samo. Najlepiej jest w kategoi audio. |
Cytat:
A tak serio to tutaj chyba są kryci, bo z tego, co mi coś chodzi po głowie, polskie prawo nie przewiduje czegoś takiego jak sprzedaż za 0 złotych. |
Może i by przewidywało, ale fiskus musi zarobić :)
EDIT: Gdyby sprzedawca zapłacił za nas podatek to może oddać nam nawet Maybacha za 10 zł. |
Ostatnio nie tak dawno temu, na stronie DELLa też się im coś porypało i można było kupić komputery za śmieszne pieniądze, ludzie zamawiali hurtem :) Okazało się że wkradł sie jakiś błąd i zamówienia unieważniono (no chyba że ktoś chciał brać sprzęt po prawdziwych cenach)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:55. |