![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba, ze Tobie chodzi o inny fon? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak juz sciagaja. Sa rozne przystawki do boxow pod ten telefon, wiec bez problemu sciagna Ci z takiego phona simlocka
|
a mam pytanie
z k750 sciagaja juz simlocki? bo jak kuzyn mial z sieci niemieckiej jeszcze zanim w Polsce nie bylo to nikt nie chcial sie tego podjac :P |
Cytat:
zdejmiesz mi loka z l5100 z ery kodem?? ważne epol:) |
Cytat:
Jak chcesz moge dac Ci namiary :P |
Cytat:
Ja mam ten model i ściągnąłem simloska właśnie kodem wygenerowanym przez nich. |
Cytat:
|
@memorando, nie badz taki do przodu. Nie zrobisz darmowym kalkulatorem wszystkich nokii. Co niektore te nowsze mozna zrobic, ale trzeba wiedziec jakie kodowanie ustawic.
Cytat:
Jesli komus sie nie uda darmowym kalkiem to zapraszam, a w miare wolnego czasu i dostepu przelicze mu go na boxie :) W 6100 w darmowych kalkach trzeba ustawiac wersje old i new :P |
Polecam strone www.nokiafree.org
Simlocka mozna sciagnac zarowno bezposrednio ze strony lub sciagajac program. W nowszych telefonach [nie pamietam jak jest w 6610i bo dawno nie sciagalem z niego] trzeba wybrac inny generator kodow, np. dla 2600 trzeba wybrac original. Aby sie tego dowiedziec polecam forum na tej stronie. Za pomoca tego programu zdejmiesz locka z kazdej nokii!! Komorka blokuje sie po 5 kodach jak pisal memo. Wtedy pozostaje tylko kabel, ale nie taki za 20zl :D tylko o wiele drozszy, chyba ze pojdziesz do komisu... |
Cytat:
za cholerę nie mogę znaleźć swoich :| |
Cytat:
|
Podaje maila: slomek@gmail.com
Z gory dziekuje za programik. Pozdrowienia |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |