![]() |
Sciagniecie simlocka z Nokii
Potrzebuje programu ktory wygeneruje mi klucz do sciagniecia simlocka z nokii 6100. Posiadam taki program ale klucze ktore mi wygenerowal nie dzialaja.Moze ktos taki programik posiada i moglby sie podzielic. Z gory dziekuje. Pozdrowienia
|
może być z tym kłopot - w mojej 6610i z ERY nie da rady ściągnąć SIMlocka z klawiatury.
|
Cytat:
|
Kiedys generowalem kody tym programem i simlocki ladnie sie sciagaly, oczywiscie jest to program ktory generuje kody DCT4 czyli do nowych telefonow. Moze ktos posiada lepszy programik??
Memorando moze podzielisz sie tym programem?? |
AFAIR po 3 nieudanych podejściach z kodami telefon się blokuje i pozostaje kabelek - ze 20-30PLN.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podaje maila: slomek@gmail.com
Z gory dziekuje za programik. Pozdrowienia |
Cytat:
|
Cytat:
za cholerę nie mogę znaleźć swoich :| |
Polecam strone www.nokiafree.org
Simlocka mozna sciagnac zarowno bezposrednio ze strony lub sciagajac program. W nowszych telefonach [nie pamietam jak jest w 6610i bo dawno nie sciagalem z niego] trzeba wybrac inny generator kodow, np. dla 2600 trzeba wybrac original. Aby sie tego dowiedziec polecam forum na tej stronie. Za pomoca tego programu zdejmiesz locka z kazdej nokii!! Komorka blokuje sie po 5 kodach jak pisal memo. Wtedy pozostaje tylko kabel, ale nie taki za 20zl :D tylko o wiele drozszy, chyba ze pojdziesz do komisu... |
@memorando, nie badz taki do przodu. Nie zrobisz darmowym kalkulatorem wszystkich nokii. Co niektore te nowsze mozna zrobic, ale trzeba wiedziec jakie kodowanie ustawic.
Cytat:
Jesli komus sie nie uda darmowym kalkiem to zapraszam, a w miare wolnego czasu i dostepu przelicze mu go na boxie :) W 6100 w darmowych kalkach trzeba ustawiac wersje old i new :P |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam ten model i ściągnąłem simloska właśnie kodem wygenerowanym przez nich. |
Cytat:
Jak chcesz moge dac Ci namiary :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:43. |