![]() |
Dokładnie jest to film pt. " Polowanie na czerwony październik " . Muszę powiedzieć że nawet bardzo ciekawie mnie to opisałeś. Już się spotkałem z filmem gdzie na płycie były 2 wersje jedna nieco dłuższa od drugiej. Muszę sprawdzić jakie są różnice.
|
Wersje ujęć kamery (multi-angle) - najłatwiej wyjaśnić na przykładzie: Oglądasz sobie film (widok 1), który zawiera brutalne sceny ;) Jeśli masz ustawioną kontrolę rodzicielską, to zamiast sceny z widoku 1 odtwarzany jest widok 2 i zamiast lejącej się krwi mamy coś łagodniejszego ;)
Możliwości wykorzystania różnych ujęć jest wiele: np. w ten sposób na jednej płycie wydawane są dwie wersje tego samego filmu - kinowa i reżyserska. W zależności od wybranej wersji sterowanie płyty przełącza na określone ujęcia. Tak więc trudno mi coś doradzić, sam oglądając płytę i obserwując przełączające się ujęcia musisz wybrać - podejrzewam jednak, że 1 będzie dobrym wyborem ;) |
@Reetou serdecznie dziękuję za wyoślenie mnie. A którą byś wybrał i czy są między nimi duże różnice?
Co do angielskiego to trochę za późno dla mnie jakoś nie mam zacięcia. |
DVD2DVD-R wykrył, że na płycie są trzy wersje ujęć kamery (multi-angle) - musisz wybrać, którą chcesz zachować.
W drugim oknie pojawia się informacja, żeby przestawić w opcjach enkodera sposób kodowania na progresywny. A angielskiego trzeba się uczyć ;) |
Cytat:
|
piec postow pod rzad kolegi bodzia462 - jakis nowy rekordzik :>
|
Cytat:
|
Czy naprawdę nikt nie zna Angielskiego i nie wie co i jak? Jakie ustawienia?
|
Ilość załączników: 1
dopiero wtedy pojawia się właściwe okno. Co mam zrobić?
|
a następnie taki:
|
|
Mam prośbę może ktoś mnie pomoże?
Ilość załączników: 2
Mam na twardzielu film , chcę go obrobić DVD2DVD-R i gdy wskazuję mu film pojawia mnie się taki komunikat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:32. |