![]() |
Pamiętne Cytaty.
Zakladam ten temat bo a) nudzi mi sie. b) zgapilem z innego fotum :D
Ok a wiec. W temacie tym podawajcie najlepsze waszym zdaniem cytaty z gier, najlepiej razem z tytulami gier z jakich pochodza. Ja zaczne ;) "Wake up, Mr. Freeman...wake up and, smell the ashes." -- Half-Life 2 "Your face, your ass... What's the difference" -- Duke Nukem |
"nuklear missle ready" starcraft:D
|
"Rest in pieces" - Duke Nukem <- ten mi chyba najbardziej zapadl w pamiec
|
CS :)
"GO go go" |
zuk4u : ubiegles mnie
"A name means nothing on the battlefield. After a week, no one has a name." - Metal Gear Solid 3 : Snake Eater |
"I need a medic!" - ET :P
|
"Enemy down" - Americas Army ;)
Pozdrawiam |
"Piece of cake" - Duke Nukem :)
Zacytowałbym jeszcze Sephirotha... ale :) |
Ja zapamietalem to........"Burn baby, burn" Warhammer 40 000 Dawn of War ||
|
"aaaaach...much better..." -Duke Nukem
|
"North AT gun destroy" ET :D
|
Cytat:
a tak więcej toi Axis/Allied capture ....... (np. OLD CITY ) |
"Mess with the best - Die like the rest" medal of honor
i jeszcze "kapitalizm - wyzysk czlowieka przez czlowieka" - chyba Lenin ;) |
Cytat:
A jak juz politycznie : "Demokracja nie jest ustrojem idealnym, ale jak do tej pory nic lepszego nie wymyslono." Winston Churchill I jeszcze : "Wy jestescie przyszloscia tego kraju, ktora powinna wyplenic chwasty, chcace doprowadzic do jego upadku."... Pytanie tylko czy jest to tekst Adolfa H. pochadzacy z przemowienia do ludnosci w Norynberdze, czy Romana G. pochodzacy z przemowienia do Mlodziezy Wszechpolskiej... ;) |
A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak ?! A to być może wasza matka! - Miś
Nie chce mi się z Tobą gadać. Ty stara dupa jesteś. Myślisz, że nie kamał? Z akumulatorem na jajach nikt jeszcze nie kłamał. A kto umarł, ten nie żyje. -*******isz.........!! -Nie!!!! naprawdę, Franz!! -*******isz..........moją kobiete!! - Psy Ciemność, widzę ciemność! Ciemność widzę! Kobieta mnie bije! Poddaję się! Dajcie mi wszyscy święty spokój! Prądem? Nas? Bohaterów? Prądem?!? Wyginęli? Przecież to nie były mamuty! Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie... ach! - Seksmisja - Whose motorcycle is this? - It***8217;s a chopper baby - Whose chopper is this? - Zed***8217;s - Who***8217;s Zed? - Zed***8217;s dead baby, Zed***8217;s dead - oryginał, bo tłumaczenie jest do bani. - Kurde, Jimmie, to produkt dla smakoszy! Wystarczyłaby nam zwykła rozpuszczalna. A on nam zaparzył takie pyszności. Jaka to kawa? - Przestań. I bez ciebie wiem, że mam dobrą kawę. Sam ją kupuję. Bonnie kupuje szajs. Ale ja się nie szczypię z forsą. Ale wiecie, o czym teraz myślę? Nie o kawie w mojej kuchni, tylko o czarnuchu w moim garażu. - Jimmie, nie... - Zaraz... czy przed moim domem stoi napis: "Przechowalnia zdechłych czarnuchów"? - Wiesz, że... - Widziałeś napis: "Przechowalnia truposzy"? - Nie. - A wiesz, czemu nie widziałeś? Bo nie prowadzę przechowalni zdechłych czarnuchów! Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją zemstę! -Która to Trudi ? Ta z tym gównem na twarzy ? - Nie, to Jody. To moja żona. (i numer jeden wszechczasów :D ) -Wszystko O.K.? - Nie. Kurewsko daleko od O.K. - Co dalej? - Co dalej? Powiem ci, co dalej. Zamówię kilku czarnuchów, żeby popracowali nad nim z obcęgami i palnikiem. Słyszysz, co mówię, buraku? Jeszcze z tobą nie skończyłem! Zrobię ci z dupy jesień średniowiecza. Pulp Fiction :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:48. |