![]() |
TUTAJ znajdziecie sporo dzwonkow mp3 czarna muza!
|
Tylko ze prawo przewiduje i taka sytuacje i w tym wypadku sytuacje ocenia rzeczoznawca, ktory w 90% przypadkow stwierdza plagiat. Trzeba by naprawde umiejetnie zmanipulowac tekst zeby nijak nie przypominal tego.
|
ale zeszliscie z tematu :) no ja zauważyłem ze na niektórych stronach to juz nie działa Wam też :) ??
|
można kogoś zacytować dosłownie.
w tym wypadku wystaczy, że autor pierwszego postu umiejętnie zacytuje najważniejsze fragmenty tego niby poradnika i będzie git :) |
Cytat:
|
czyli rozumiem, że jeśli przepisze ten tekst, modyfikując go odpowiednio i wrzucę swoje creeny, to wsio będzie ok?
|
Cytat:
|
@gallus a umiałbystak poszperać i znaleźć jaki link do tych gier jest?
|
to teraz beda leciec posty typu: ja tez chce, wyslijcie mi... itd ;)
|
Cytat:
Tymczasowo usunąłem plik. Jeśli autor tematu jest jednocześnie autorem poradnika, dam go tutaj z powrotem. W przeciwnym razie wymieniajcie się nim już osobiście - tylko prośby na priva. |
A ja sie bede upieral ze podpada pod regulamin, chyba ze ravel jest autorem tego poradnika i nam to udowodni (">>> Tekst jest własnością jego autora, kopiowanie całości lub jego fragmentu i rozprowadzanie w celu korzyści materialnych lub nie jest zabronione! <<<"). Sciagajcie poki mozecie. Poradnik ukazal sie na publicznym forum, wiec niedlugo zmienia system zarzadzania plikami przez strone ;-D.
|
*.mp3
ja znalazlem to tak Wybralem bylejaki dzwonek np. Ten, zajzalem w zrodlo strony i znalazlem fragment, a w nim link do dzwonka ;) Kod:
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" |
chcę zassać dzwonki truetone z toplogo.pl.
nie wiecie, jakie mają rozszerzenie? |
No tak... Co nie jest prawnie zabronione jest... dozwolone :)!
|
Poprostu ktos znalazl trcik jak dostac dzwonek za free.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |