![]() |
Bykom Stop !
|
Ktorys z uzytkownikow ma taki link chyba w podpisie (albo podobny)
|
Ta sprawa byla juz poruszana niejednokrotnie na forum. Takze ta strona nie jest zadna nowoscia.
|
Cytat:
Przypominania nigdy za wiele. Jak mi sie ręka nie "omsknie" masz zieloną...:) Jak minie to nieszczęsne 24h.:D |
Tylko że teraz co druga osoba to dyslektyk :D
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Każde wytłumaczenie jest dobre - pamiętacie "pomroczność jasną" ? :D
|
No. Zupa szczawiowa dobra dzisiaj byla.
|
macie problem... skupiac sie na stronie merytorycznej, a nie estetycznej
nic dziwnego, ze u nas "murzynow bija", jak jeden drugiemu skacze do oczu o bledy... wobec wlasnej glupoty prawie kazdy jest tolerancyjny... |
to ja tesz bym sie pszyłonczył do tej szczytnej ideji ;)
Ort moze przytrafic sie kazdemu ale czasem to juz przesada w pierwszej chwili myslalem ze o znak zodiaku chodzi (a byk jestem ;) |
Cytat:
Błędy wynikające z nieuctwa można korygować. Wszystkie inne to brak szacunku dla czytającego. I nie piszcie mi znowu o "papierach." |
ktoś kto nie zwraca uwagi na błedy ortograficzne nie bedzie prawdopodobnie zwracał uwagi na ograniczenia szybkości, znaki drogowe i wiele innych rzeczy.
nie piszę o tym aby się bezwolnie poddawać głupim zasadom. to nie są głupie zasady, pisownia jest logicznym wynikiem powstania języka i zasad pisowni które poiwstały - chcesz aby cię rozumiano, pisz i mów poprawnie, ograniczenia drogowe wynikają z ograniczń fizyczbych (wiem, że czasem są przesadzone, ale ogólnie dla planety biorąc ;) ) |
Cytat:
|
Cytat:
Piszesz poprawnie. Zięciu. || || || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |