![]() |
Cross Racing Championship 2005
mógłby mi ktoś napisać krok po kroku jak odpalić tę gre
|
To zależy czy masz oryginał czy nie :P
Jeśli masz oryginał to instalujesz i chodzi :) |
no właśnie nie mam orginału
|
Cytat:
Na płytach CD (oczywiście nieoryginalnych) czy w postaci obrazów na kompie... |
w postaci obrazów na kompie
|
Zainstaluj Alkohol 120%, podmontuj pod wirtualny napęd.. Z niego już (no w 90% przypadków) będziesz mógł grać :)
|
Niestety nie w tym przypadku, StarForce 3, działa jedynie po wypaleniu na dobrej jakości nagrywarce programem BlindWrite 4.5.7 ale na co 10 CDR-ce. Znaczenie ma tutaj nie tyle producent płyty co materiał z jakiego została wykonana. Póki co innego sposobu NIE MA. No i jeszcze jedno, żeby po wypaleniu sobie pograć, grę należy odpalać ze zwykłego CD-ROMa/DVD-ROMa, system nie może widzieć żadnej nagrywarki. Chyba więc lepiej iść kupić oryginał... będzie taniej niż zmarnowanie 100 płyt.
|
dokladnie mam to samo napalilem sie na te gre tak i nic z tego trzeba czekac na daemona4
|
Czy moglibyscie - PROSZE - nie lamac nagminnie regulaminu przez kilka postow z rzedu rozmawiajac o pirackich kopiach?
|
Ależ @M@X, przecież my rozmawiamy o oryginałach. Wiesz, kopie zapasowe i te sprawy :D Tylko @rafaello14 nie ma oryginału (jak to przyznał) ale pewnie ma tylko zapomniał ze już kupił. Prawda @rafaello14? :-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04. |