![]() |
Mam problem z przegraniem filmu
Mam problem z przeganiem filmu,jak juz jest w shrinku 72% to wyskakuje blad
I prosze mi powiedziec czy to normalne czy moze cos z plyta nie tak ze nie idze przegrac jej na dysk http://img386.imageshack.us/img386/5...ozablad6rs.jpg |
Płyta pewnie jest zarysowana/uszkodzona
Możesz spróbować na innym napędzie to zgrać |
Ilość załączników: 1
Alcoholem 120 % zrob z tego obraz plyty .iso !! potem zamontuj i gotowe :D nie bedzie jzu wywalało błędu CRC :)
|
a jak pozniej w alcoholu zrobic tak zeby normalnie odtwarzalo film a nie obraz moze da sie to w innym zrobic programie,bo zbytnio niechce obrazu miec na plycie
|
1. Jaka to jest płyta??? Jeśli czerwona z logo SONY to ani DVD shrinkiem ani Alcoholem jej nie zgrasz. Najszybciej DVDFabem (jak najnowsza wersja).
2. Jeśli nie czerwona to samym alcoholem też jej nie zgrasz. Proponuje DVD Decrypter i wybrać "Ifo mode" oraz "automatyczne omijanie błędów odcztu" Wtedy powstaną Ci pliczki gotowe to odtworzenia nawet w POVER DVD. Powodzenia |
a jak błędów bedzie duuużo to dać sobie spokój. ja właśnie męcze się z jedną ponad 2 godziny....
|
Jezeli jest czerwona (sony) to najnowsze AnyDVD pomoze i mozna sobie w locie zgrac DVDshrink bez problemu :)
|
Cytat:
:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:52. |