![]() |
dobrze wybrałem canon pixme 4000 opinie?
pierwsza moja drukara pytanie jakie polecacie zamienniki tuszy wrażenia wasze na temat tejże drukarki jak ze zdjęciami wogóle czy warto było wszystko na temat tej drukarki . z góry dziękuje
|
Cytat:
|
Drukarka b. dobra. Mam IP 3000, i kilku innych userow tez i sobie chwalimy. To blizniacze modele.
|
bardzo dobra drukarka nie ma co sie marwic.... ale ja osobiscie wybralbym ip3000 tansza no i poprostu rewelacja
|
Jednak zakup udany warto nieraz zaryzykowac w ciemno :)
POZdrawiam |
Cytat:
Drukują znakomicie :) |
Cytat:
Ceny wręcz rewelacyjne - ciekaw jestem jak drukują te do Canona ?? Ja używam ActiveJet - jak na razie raz się tylko zawiodłem - wydrukowałem 50% stron co zwykle; po za tym raczej OK. A co do drukarek - Canon raczej dobry wybór - słyszałem tylko, że podobnież w najnowszych modelach Canon wprowadza tusze razem z głowicami ?? Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
Przynajmniej tak jest na Canonie i450 :D --update-- A kupuję te: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64633944 |
Cytat:
i to nie zeby stal skonczyl sie w wtorek tusz i zalozylem od Pani i KONIEC :'( |
Cytat:
A drukuję całkiem dużo :D |
Cytat:
potwierdzam brak jakich kolwiek problemow z tuszami |
Jako ze stalem sie posiadaczem IP 3000 cos powinnem wiedzie o tej drukarce wiecej niz instrukcja zawiera ;)
Oprocz znanej Pani od kogo zamienniki polecacie ? jeszcze |
Witam !
Ja do mojego Canona i250 używam tuszy ActiveJet - w sumie raz tylko się zawiodłem - a poza tym jest ok. Jakoś nie mogę się przemóc by kupić takie tusze po 2 czy 3 zł ;) Pozdrawiam ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24. |