![]() |
jak wkleić napisy na stałe
Pytanko pewnie banalne dla was ale ja się gubię i nie mogę znależć odpowiedzi na forum (pewnie żle szukam)
Jak wkleić napisy do filmu żebym mógł oglądać na dvd które nie czyta napisów no i dróga sprawa jak podzielić film na dwie części bo naprawdę nie wiem ew jeszcze jedna sprawa jaki program przerobi vcd na mpg4 dz i sorki za głupie pytania. Pozdro dla wszystkich forumowiczów :piwo: |
Cytat:
Efekt przejdzie twoje najsmielsze marzenia. Gwarantuje. |
jestem dyslektykiem więc wybacz
dz za pomoc |
Cytat:
Najlepiej wbudowac napisy poprzez ten program: "The FilmMachine beta 1.5.0.9.rar" bez straty jakości!!! a to reszta potrzebna programików do działania tego powyższego: Canopus Procoder 2.0, Cinema.Craft.Encoder.v2.70.01.05.Cracked.Working.r ar, miłego oglądania:) i tym progsem mozna dzielic na 2cd lub 1 dvd itd. pozdro |
jeśli masz inny format niż avi np. batman.mp4 zamieniasz rozszerzenie na batman.avi a program poradzi sobie z resztą:) pod warunkiem ze masz kodeki ACE najnowsze oczywiscie wgrane w opci professional!!
|
Cytat:
|
dz za podpowiedz ale powiedz jeśli możesz gdzie znajdę ten program
szukałen na googlach i nie znalazłem |
|
dz za wszystko i przepraszam za błędy
za mało miałem czasu bo wyjechałem więc sorki i dzięki raz jeszcze pozdro dla wszystkich |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=56957 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |