![]() |
przecież widać że napisałem "lub"
|
Cytat:
|
|
Podobno pójdzie bez cukierka:
Tym sposobem,nie próbowalem ale wyczytalem: 1.kreator odczytu (Alkohol) 2.zgrany obraz emulujesz do DT4 3.instal,odpalasz SD4hider 4.klikasz HIDE 5.poszło 6.nie chcesz sie pałowac,piszesz do mnie:dostajesz dropsika,i tyle. ;) |
Cytat:
|
nie emule tylko gamecopyworld.com - legalne zrodlo cukierkow:)
|
słodzik to c.rack dzięki któremu gra działa trzeba go kupić w np. emulu
EDIT nie SafeDisc 2 tylko 4 lub 4.6 |
Co to jest ten cukierek i słodzik ?? ;/
|
Ta pozyczona płyta to orginał ? , bo jezeli tak to musisz sie troche nameczyćzeby ja przegrać :) .wiec tak
Wkładasz plyke do napedu, odpalasz alcohola 120 % dajesz kreator odczytu jezeli to orginał to zaznaczasz pomijanie błędów , dalej wybierasz gdzie ma być zapisany obraz zgrywasz na dysk . Potem obraz gry który wczesniej zgrałes montujesz do virtualnego dysku , kopiujesz zawartosc plytki do jakiegos folderu na dysku dokłądasz tam folder "cukiernia;p" do niego wklejasz słodzika :D potem wypalasz to w nero i wsio powinno działać :D Jak by po nagraniu nie chiał sie zainstalować to wchodzisz na plyte i odpalsz setup.exe i bedzie smigał pozdrawiam |
Battlefield 2 DVD jak przegrać.
Jestem właścicielem legalnej gry Battlefield 2. Jest ona na DVD. Kilka dni temu pojawiły się pęknięcia od wewnętrzego otworu ku brzegowi płyty i jedno z tych pęknięć na 2mm weszło na część płyty z danymi... płytka przestała być widziana przez mój napęd : LG GSA 4163B bios ver. A105. Jestem w trakcie załatwiania nowej płytki - korzystając z gwarancji.
Ale nie tu leży teraz problem. Pożyczyłem od kolegi jego płytę DVD z BF2 i próbuję ją przegrać korzystając z Clone CD i Alcohola 120%. Przy przegrywaniu płyt DVD nie pojawiają sie w obu programach profile. Normalnie przegrana płyta - nie działa. Natomiast obraz płyty zrobiony Alcoholem po zamontowaniu go w wirtualnym napędzie działa bardzo dobrze, lecz gdy nagram z niego płytę już nie. Battlefield 2 posiada zabezpieczenie w postaci SafeDisc 2. Jak przegrać tą płytę żeby działała z napędu DVD ? Dzieki za wszelką pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42. |