![]() |
jeszcze chyba tego nikt nie proponował - to ja sugeruję program DVDInfo - tak jest opcja kasowania płyt - może on coś pomoże.
|
Możesz jeszcze skasować płytę na innej nagrywarce.Wtedy napęd może ją zobaczyć.
|
Cytat:
|| |
Chyba wyczerpałem wszystkie możliwości - wszystkie Wasze rady były niestety nieskuteczne :( Może macie inne pomysły, bo ja chyba połame tą płytę i kupie nową...
|
Cytat:
Ja tak kiedyś skasowałem płytę, której nie widział napęd. |
Sprobuj w clone cd. Otworz tacke poloz plyte i nie zamykaj tacki! Wybierz kasowanie plyty i poczekaj az clone cd sam wciagnie tacke. Powinien skutecznie wykasowac plyte.
Nie wiem czy to zadziala z dvdrw (nie mam wiec nie wiem), ale mysle ze powinno. |
Nie działa -> w ogóle DVD mi nie wykrywa, że mam płytkę wsadzoną - mieli, mieli, mieli, a żeby skasować jest warunek że ma go wykryć...
|
Ja to nie zna. Przecież Ed Hunter napisał: Alkohol 120% - spróbuj tym programem
|
Widzę, że nikt nie zna odpowiedzi ;(
|
włąsnie mam tak z CD-RW ??:> czy jest jakis program czy plytka nadaje sie do lotów ??:> jak na moje oko to tylko okno zostało dla tych plytek
pozdrawiam |
temat codzienny :|
Alkohol 120% |
Można skasować źle nagrane DVD-RW ?
Witam. Mam taki problemik. Chciałem sobie nagrać na DVD-RW plik o długości 3,5GB. Oczywiście standardowo w nero mi wywalił, że plik za długi i żebym płytkę nagrał w UDF - tak też zrobiłem. Wypaliłem, wszystko OK, ale niestety teraz już nie mogę odczytać tej płytki. Co gorzej nie mogę jej skasować, bo pisze, że nie ma kompaktu w nagrywarce :(
Są jakieś specjalne programy lub coś w tym stylu, abym mógł skasować sobie tego RW... Dzięki za wszystkie odpowiedzi. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:47. |