![]() |
Dziękuję wszystkim którzy wzieli udział w tym temacie. Wybór padł na "Madagaskar".
|
nie spamuje tylko poprawiam :) bo potem by suzkał no i by sie troche naszukał zanim by do tego doszedł :)
dokłdam Pet Soccer Pet Racer :) |
Cytat:
Chodziło O TH: Pro Skater bez undergrounda ;) |
Dobrze, że wczoraj napisałem ten temat, bo dzień przed zakupem to bym się nie pozbierał ;)
|
tak Kapitan Pazur!!!!!!
@Desden THPSU 1 nie było na PC :> |
Lego racer 1 i 2 (1 polecam!!!)
Madagaskar Rayman Hugo (seria) |
Pierwsza linjka - OK. Alice jak najabrdziej sie dla 9latka NIE nadaje ze wzgledu an schize i przemoc. Tomb Raider i Tony Hawk są za trudne. A NFS - kwestia gustu...
Strategie typu Settlers, Faraon (Cywilizacja?) to swietny pomysl - oczywiscie w wersji polskiej. Majac 9 alt nie moze juz znac angielskiego w tak dobrym stopniu by grac (choc ja sie urodzilem w innej epoce i slyszalem, ze teraz angielskiego to ucza juz od przedszkola...). |
Cytat:
Co do gier dla 9 latka!polecam znakomitą gre "Beyond Good&Evil", "LEGO Star Wars","Asterix & Obelix XXL" Z lepszych polecam: "American McGee's Alice"-alicja w krainie czarów:D ,"TombRaider:1,2,3,4,5"-super gierka w roli indiany jones'a w spódnicy ;) "Tony Hawk's Pro Skater" cała seria,"need for speed:Underground 1 i 2"-fajne wyscigi takie wsam raz ;) Gatunkowych gierek jest dużo,ja bym jednak poradził mu myslec na settlers'ami lub jakąś inną strategią np.Faraon,Zeus na początek ;) |
Polecam gre Kapitan Pazur Jak było się młodszym to się w to grało :D
|
Ja nie zamierzam pozwolic mojemu dziecku grac na konsoli od najmlodszych lat. Bedzie gral, gdy ja uznam to za stosowne. Co do recenzji - na saczescie nie. Teraz szykuje sie wielka reaktywacja, umowy z nowymi dystrybutorami itp. Bedzie ciekawie :-)!
|
Cytat:
Cytat:
|
Konsola to chybion rozwiazanie w tym wieku... Niech nauczy sie obslugiwac PC, a potem jak juz sie nauczy ze PC nie jest tylko do grania, to mozna myslec o konsoli do grania, bo nie bedize siedzial tylko przed PS'em i gral, ale i siadzie do komputera celem doksztalcenia sie a i w realnym zyciu zrobi cos pozytecznego.
Co do tematu - dopiero co recenzowalem "Lemony Snicket - Seria Niefortunnych Zdarzeń". Gra w polskiej wersji jezykowej na podstawie filmu. Dalem jej 5/10, ale stwierdzilem ze jesli ma sie 7-10 lat to mozna spokojnie doliczyc ze 2 oczka! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A poważnie: ja wiem? może Simsy, Kangurek Kao czy inny kloc :) Ja bym mu kupił PSXa, niech przycina w platformery (Crash, Spyro). 8 ) To jest docelowy gatunek dla dzieci (sam chętnie je lubie :D) Tej konsoli nie zniszczy nawet 5 latek. Moja przeżyła upadek z 2m, a kumpla zalanie kawą... Laser to też majstersztyk (no prawie). Gdybyś jakimś cudem poddał się mojej sugesti pomogę w zakupie (radami) :) |
no Rayman uczy angielskiego na serio polecam :) "ucząc bawi bawiąc uczy"
Kangurek Kao |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:37. |