![]() |
Gwarancja producenta - procesor AMD
Mam procesor... Sempron 2800+. Czy ma on gwarancje producenta? Tzn. jakby cos ... odpukac w niemalowane... stalo sie z nim, to musze oddawac go do sklepu w ktorym kupilem, czy moge wyslac bezposrednio do producenta?
|
niestety sklep
|
Witam!
Niby dlaczego niestety sklep? Kazdy sprzet ma gwarancje producenta, a sklepy daja dodatkowa gwarancje. No ale moze sie myle :) |
No, ale się mylisz. Teoria jest słuszna tylko w przypadku, gdy wraz ze sprzętem dostajesz kartę gwarancyjną producenta, tak jak to jest np w przypadku sprzętu LG czy HP. Jeśli nie masz takiej karty, to gwarancję realizujesz w sklepie.
|
Witam!
Wiele firm daje fabryczne karty gwarancyjne do swoich produktow, tylko sklepy ich nie dodadaja do sprzetu - wystarczy poprosic... Przynajmniej ja tak zawsze robie np. z produktami Samsunga No ale pewnie masz racje i teoria pozostaje teoria. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Też mam tą podkładke i na moim Bartku 2500@3200+ mam max 50 stopni w testach Prime 95 i wentylu Pentagram freezone QC 92 i obrotach ok. 2000obr/min. Bardzo polecam, tylko uwaga na mostki, bo czasem nachodzi na nie i może być zwarcie, ja swoją trochę podpiłowałem aby tego uniknąć. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |