![]() |
Cytat:
Tylko, że ja używam Opery.. |
Ilość załączników: 1
NIe uzywam IE ale czytajac tego posta zobacze co slychac w cookie
a tu nie mam jak wyczyscic zniklo ? czy tylki mi ? czy jak ? :\ lub gdzie sa ? |
ed ---> to nie wyjście. Ja poważnie szukam rozwiązania.
|
Cytat:
ja wiem :tak!: nie mieć obsesji na tym punkcie, ale dobrze pamiętać co się przeglądało ;) EOT |
Niestety ale restart kompa (obojetnie czy podczas pracy na IE, Opera, Firefox) - powoduje stratę zaznaczanych linków.
Nie wiem co robić - przecierz to *****izm skrajny. Wie ktoś jak temu zaradzić? Albo chociaż gdzie szukać pomocy? |
To chyba nie zapamiętasz tego. Pozostaje jakaś wtyczka do przeglądarki. Jak się myle to proszę mnie poprawić :)
|
Cytat:
Cholera - pomocy... :| |
Przypadkiem to nie jest zaznaczenie na jedną sesje. Sprawdz czy nie masz czyszczenia plików tymaczasowych podczas wyłączenia przeglądarki lub restartu komputera (Tutaj już wpisy w rejestrze).
Test - Uruchomiłem FireFox, przeglądłem jedną aukcje. Reset FF, ponownie wchodzi i link ma inny kolor. Niestety restatartować komputera nie będe narazie ;p |
Robię taki experyment - klikam np. na allegro na rozne linki. Odznaczaja sie na ciemniejszy kolor (ze juz tam kliknalem). Po tym restartuje peceta. Wgrywam IE albo Opere - podswietlen nie ma. Jak temu zaradzic??
|
Mysle, ze obrazki duzo mowia ;p
http://img4.imageshack.us/img4/7962/sciezkio8mj.png http://img4.imageshack.us/img4/5228/his6lz.png |
Internet Explorer a cookies?
Witam
Wątek tyczy się tylko i wyłącznie IE Mam pytanie. Grzebiąc np na allegro klikacjąc np na jakiś link do aukcji robi się on innego koloru co symbolizuje że już odwiedziłem daną aukcję. I tu pada pytanie. Gdzie IE przechowuje tego typu informacje? Dziś po restarcie komputera (tzn sam się zrestartował - kłopot z napięciem) - straciłem w/w informacje. Czy da się to odzyskać? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |