![]() |
Pentax Optio 60 czy Canon A510
Pentax Optio 60 - 749 zł
Matryca CCD: 6 mln pix http://www.pstryk.com.pl/opis.php/4349 Canon PowerShot A510 - 729 zł Matryca CCD: 3.2 mln pix Zastanawiam się który z tych dwóch wybrać. Co byście poradzili? |
Cytat:
nie wiem czy ktoś to już ma... więc chyba szukanie opinii w necie... wygląda ciekawie... |
Właśnie wygląda bardzo ciekawie i cena przystępna a w necie nic o nim nie widać a zaciekawił mnie bardzo :)
|
Cytat:
będzie o czym gadać :> :P faktycznie szukam już z 10 minut i niczego sensownego nie znalazłem na temat |
Moim zdaniem lepiej kupić sprawdzony A510 :)
|
ja ostatnio kupilem a510 i jestem zadowolony na SD 512MB, ktory mam ich cale 488 ;) wchodzi mi okolo 500 w najwyzszej rozdzielce a w 1600x1200 jeszcze wiecej :D
i zdjecia wychodza calkiem ladne |
Myslałem najpierw nad A510 ale podobno z wyświetlaczem są problemy :( Wszędzie w necie kazdy pisze że zdjęcia na wyświetlaczu są jaśniejsze niż naprawde i potem wychodzą ciemne jak sie wywoła :( Dlatego zamiast odrazu tamten kupować zaczołem się rozgladać za czym innym w cenie do 800zł i ten Pentax mnie zaciekawił :) Rozglądam się jeszcze za czymś innym ale nic szczególnego z ładnymi opiniami użytkowników nie widze za bardzo :(
|
tylko ze dajesz do druku to co zobaczysz na kompie, bo zawsze mozna przeciez to obrobic :tak!:
chyba nie pstryka sie i od razu daje karte do wywolania ??? |
No ale obrabiać coś co wychodzi że powinno odrazu być dobre to tylko marnowanie czasu :(
|
ja się obawiam jednego, że w tej cenie matryca 6M w Pentax może być nieciekawa...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:16. |