![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Z każdego pudełka cieszy się mój synek: ma gdzie pakować swoje skarby 8 ) |
Cytat:
Teraz, tylko badziewne NeroExpress :) |
za te 30zł ...kup kilka płytek :)
|
Cytat:
Co zrobisz jesli np masz 2 nagrywary: jedna cdrw np liteon a druga dvd rw LG he? :) |
Ja bym wziął BOX z jeszcze jednego powodu-jak nagrywarka Ci się znudzi to w BOX`ie łatwiej ją sprzedać np. na allegro. Sam mam BenQ 1640 i LG GSA 4163B obie w BOX`ie
|
Cytat:
|
Do oema tez daja oprogramowanie. Ale lepiej wziasc boksa. Solidnie zapakowany wzbudza wieksze zaufanie. Taki oem w tej folii wyglada jak psu wyciagniety z gardla. ||
|
A ja wzialbym BOXa jesli bedzie tam oryginalny soft Nero, a najlepiej WinOnCD :> Bedziesz wtedy legalny :)
|
ed hunter:
Miałem tą samą :D ale bez pudełka :( To była super nagrywareczka :) A zeby napisć coś do tematu. Sie nie opłaca kupować BOXa bo jedyne co sie zniego przydaje to ślubki jak są no i jeszcze wlaśnie samo pudeło :P Pozdrawiam Serdecznie Darek |
Ilość załączników: 1
Cytat:
ma się jeszcze pudełko ^_^ można je używać latami po tym jak nagrywarka padnie || |
1. pudelko
2. chyba - srobki 3. tasme 40 zylowa (do wywalenia, bo stosuje sie 80) 4. i kup LG, LiteOny DVD sa bardzo kiepskie. |
Czy warto kupic nagrywarke w BOXie ?
Przymierzam sie do zakupu wypalarki dvd Liteona.
Jest 30 zetow roznicy miedzy wersjami BOX i OEM. Jakie korzysci daje wersja BOX ? Tylko oprogramowanie ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:11. |