![]() |
A macie może jakąś sprawdzoną stronkę gdzie można pobrać wszystko naraz ?
tzn. ET.exe, patch, ETPro, spolszczenie, minimalizer, PB updater, licznik czasu do trotylu itp. |
Cytat:
Sam na nim gram juz spory czas :] |
Reinstalk***281; robi***322;em ju***380; 3 razy i to na dw***243;ch systemach (inne partycje w tym samym kompie)
na podstawie chodzi, po wgraniu 1.02 - chodzi, niestety po wgraniu 2.6 - NIE (( |
Cytat:
b mi sie kojarzy z "beta"... wiec nie wiem czy to takie obojetne :D |
Aktualny patch do ET to 2.60b ale nie sadze, zeby w tym tkwi***322; problem.
Moze reinstalacja ET pomoze? |
Zachciało mi się ponownie zainstalować ET i wszystko fajnie ale po instalacji patcha 2,6 nie mogę uruchomić gry :( "program wykonał niedozwoloną operację i zostanie zamknięty"
Zainstalowałem najnowsze sterowniki, pobrałem jeszcze raz patch 2,6 z innej lokacji i dalej to samo Jakieś sugestie ??? |
dobra dało rady :) gra :) tylko.........
mam neo512 i brata podłaczonego do tego da sie w dwóch zagrac na serverze mi jakis tam duplicate wyskakuje jak wchodze |
nie masz po prostu OpenGL - byc moze jest tak jak mowi Hinks i najnowsze stery maja go w sobie :)
pozdro ;) |
Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.
Kumpel miał to samo i mu pomogło. |
Enemy Territory
witam jako ze gram w ET mój brat również sie tym zainteresował więc chciałem mu zainstalować ma ta sama karte graficzna (9600PRO) a tu cos takiego przy starcie gry
http://img281.imageshack.us/img281/8381/aaa5hl.jpg http://img281.imageshack.us/img281/8381/aaa5hl.th.jpg |
chyba 128 wystarcza a płąci sie chyba tylko za grę choć poczekaj wpadnie Pagereus lub inni to Ci odpowiedza ;)
|
dzieki. a tak nie schodzac z tematu ''lacza'', czy guild wars wymaga szybkiego? ile wynosi oplata, bo z tego co wiem to placi sie jedynie za klienta
|
Cytat:
reputka leci :) |
ale tak wlasnie sobie mysle ze u mnie caly czas chodzi eMule i czy to moze miec jakis zwiazek z?
|
Cytat:
a to 100mb/s to zapewne predkosc sieci, w ktorej jestes pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:13. |