![]() |
Cytat:
|
stara zasada - im cos jest prostsze to jest bardziej niezawodne
taryfy w prepaidach zakrecili jak g... w przerebli (chocby slynny roaming w plusie...) cieszcie sie jak wam kase oddali jak nie to... macie w polsce 3 operatorow ;) |
Cytat:
|
****a fajnie ... a ja mam teraz 1.22zl ponizej zera !! -1.22 !! Złodzieje!!
|
Cytat:
A kumple z klasy twierdzili, ze nie ma takiej mozliwosci... |
5 złotych numeróww idei miałem w tamtym roku zapłacone faktury na 1k dostałem sms niezapłacona faktura i wszystkie 5 zablokowali lol niecackałem się pojechałem na piśmie złożyłem wymówienie umowy z winy opa i mam erę i nie odejdę:D
|
Cytat:
:P |
Cytat:
Cytat:
*101# - stan konta *122*1# - zamowienie pakietu 25/100 (minuty/sms) ;) |
no pewnie tak:) wyskoczyl im niebieski ekran.... i cos tam pewnie musialo sie zrestartowac przez 1dzien:) - to tlumaczy sprawe:)
|
Cytat:
|
dziwna sprawa:) bo od 24h mam na koncie swoje 10zl!! zastanawiam sie dlaczego to wszystko sie tak pier....
|
To jak wszyscy narzekamy to ja rowniez :]
Od kilkunastu dni przyszlo mi korzystac rowniez z oferty Ery - Tak-Tak. I juz mam z nia problemy (( Raporty doreczen dochodza do mnie z opoznieniem siegajacym nawet 2 godzin. A tak przy okazji to moge w jakis sposob sprawdzic stan pakietow w TT? EDIT: Co do znikajacej kasy to warto to wyjasnic u operatora :) |
Cytat:
|
Było iśc do heyah:p
|
kumpel tez ostatnio miał ponad 7zł na koncie i jeszcze pare dni na wykonywanie połaczeń ... i na drugi dzień sie budzi a stan konta 0,00zł ...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |