![]() |
HelBreath - RPG Online
Witam
Gra ktoś może w HelBreath? Jeśli tak to na jakim serwie? Można by kiedy iść na duela... ;) |
HMMMMM a moze by tak coś więcej o tej grze a nie TYLKO RPG :) screeny miele widziane
|
Wiedzialem ze ten temaat kiedys wyplynie... ja ze swej strony niestety odradzam :P
|
skoro REi (super znawca w tym temacie) nie spróbuję :)
|
a coz to za gra moze byc? bez bicia przyznaje sie ze nie znam tego tytulu? moze jesdnak sie do nas otworzysz i napiszesz:)
|
Z tego co widzę to jest płatna gra :blee:
|
Cytat:
ale graficznie nie powala :] Cytat:
a wiec RPG Online - nie musze tlumaczyc ;) mozliwosc bezposrednich potyczek z graczami lub potworami gracze ulokowani sa w 2 miastach - Aresden oraz Elvine - w weekendy sa tzw 'krucjaty' - wyprawy miasto na miasto, ogolnie wypas :) do wyboru 3 postacie - Wojownik, Mag i Master (polaczenie maga i wojownika, odradzam (: ) max lvl: 180 (serw ma cos ponad rok i nikt nie ma jeszcze 180lvl :]) mhm jesli jeszcze cos to pytac ;) Cytat:
|
Czyli nie warto w to grać:p Grałęm na piratach do WoWa i zero zabawy było jak latali kolesie na 500lvl.... lepiej sciagnac SilkroadOnline i tam si e bawic bo ta gra jest rewelka.
|
@Tribunal to ze serv nie jest oficjalny, nie znaczy ze jest lamerski z expem x100 czy wiecej ;)
chociaz w Polsce zadnego porzadnego serva nie ma... poza HBPLD, ale do niego sceptycznie jestem nastawiony... poprzedni serv na ktorym gralem padl, oczywiscie jak to w Polsce, wszystko rozbilo sie o kase :/ |
Cytat:
a moze by tak zalozyc drugie CiS tyle ze w SilkRoad :piwo:??? |
Hehe widze ze manyer tez sie w SilkRoad wcagnol na jakim servie grasz? i Ktory level masz?(heh jakie rymy:p)
|
dopiero 3lvl bo gram od niedawana i teraz tez chyba sobie raczej nie pogram bo koniec polrocz sie zbliza a oceny cos cienkie wpyadly... rodzice pewnie beda sie pluc... (czyzby to przez GW?|| )
gram na Xian'ie |
Xian padl z tego co ja wim? już go posstawili? Ja gra na Troy mam 17level juz
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:13. |