![]() |
Jak dodawać pliki do gotowych obrazów ?
Prypu¶ćmy że mam obraz płytki,pod clone cd,nero,czy cdrwin.
Jak dodać do tego obrazu plik b±dz katalog z plikiem tak żeby po wypaleniu działało poprawnie ??? Jakiego oprogramowania użyć ? Pytanie z innej beczki : Raw mode mam zaznaczyć przy wypalaniu obrazów pod cdrwin ???? |
zainstaluj sobie winiso. tam otworz obraz plyty i dodaj plik tudziez katalog
|
Cytat:
Cofnij sie do wczesniejszych postow nawet nie daleko. Dzisiaj bylo cos takiego. Ale napewno ci nie wyjdzie jak ci radzi sobi1 |
no nie wiem. sciagnalem sobie obraz winxp otworzylem go w winiso dodalem uaktualnienia stery i tak tam inne, zapisalem i wypalilem w nero. nie mialem zadnych problemow. nie wiem jak jest z plytami zabezpieczonymi bo tego nie probowalem.
sobi |
Wlasnie w tym problem, ze z zabezpieczona nie wyjdzie.
Malo tego. Nawet jak chcialem dodac do plyty nie zabezpieczonej pliki to nie wyszlo. Gdy dodalem to on to sobie zamienil na iso, pozniej wypalilem i te pliki, ktore zostaly dodane byly nie czytelne. Mozna to zrobic tylko wtedy gdy plyta jest niezabezpieczona. Robimy jej obraz oczywiscie winiso, a nastepnie dodajemy pliki i wszystko bedzie dobrze po wypaleniu. Bo zabezpieczonej winiso nie zrobi obrazu. Moze tam jakies najslabsze zabezpieczenie to jeszcze wyjdzie, ale te lepsze nie ma szans. |
Weron ma rację. Po drugie WinIso otwiera wszystkie, ale dobrze przerabie tylko te co s± zrobione, albo jako iso albo jako jollet. A z winxp to ci się udało bo akurat maiałe¶ obraz w samym iso.
|
zerknij na ten poscik
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=17698&P=1&SID =22764#ID4 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:14. |