![]() |
Allekarta - konkurencja dla mBank?
opłaty jak w mbanku ale za darmo się dostaje karte VISA a nie VISA Electron. Jak myślicie warto tam założyć konto?
http://allekarta.pl/ |
Witam!
Masz cos do VISA Electron? :D No wiesz... moim zdaniem lepiej troche poczekac i zobaczyc jak sie bedzie sprawa rozwijac... Swoja droga mnie tam bardzo dobrze w mBanku :) |
Mi w sumie też ale VISA jest o półkę wyżej.
|
Cytat:
Tyle tylko ze rachunek prowadzi Bank Zachodni WBK SA, to ja juz im srednio wierze |
Cytat:
|
Pytanie jest proste - jaka jest miesieczna oplata za te Vise, bo o tym nikt nie pisze (prow. i otwarcie rach, wydanie karty free).
|
a ja powiem tak
mam inteligo i mam mbank final jest taki ze rezygnuje z mbanku i zostaje przy inteligo |
Cytat:
Co do tej komorki BZWBK jaka proponuja na allegro to taki chwyt reklamowy, nalezy wtapic sie w regulamin i baczniej poczytac, okazac sie moze wiecej niespodzianek, poza tym nie widze tutaj jakiejs specjalnej konkurencji miedzy mbankiem, karta Visa? |
ja ma Vise Electronz Inteligo i jest ok. W necie mogę płacić, z bankomatów wypłacać i płacić w sklepie. Co mi więcej do szczęścia jest potrzebne??
|
visa clasic:D
|
Ja mam Vise z mBanku za 20pln rocznie i mi to nie przeszkadza ;p i nigdy z nia nie mialem problemow jakie wystepuja np z kartami z Inteligo (np osoby probujace zakupic cos na taka karte przez Steam zostaly odprawiane z kwitkiem)
|
Cytat:
|
Witam!
Dzisiaj dzwonila do mnie pani z mBanku i pytala sie czy dostalem juz od nich przesylke... a przesylka dotyczy... no wlasnie karty VISA Classic! hehe - jeszcze nic nie dostalem. Z tego, co ona powiedziala, to w liscie beda dwie kopie umowy i regulamin - jak podpisze, to mi przysla VISA Classic - oczywiscie za free - ale tylko pierwsza karta. Zrozumialem, ze kazda nastepna 58zl, ale pewnie na 3 late ta kojena dadza, tak jak to bylo z VISA Electron. Zobaczymy... poki co czekam na przesylke :) ps. ta karta juz mozna poszalec :) |
poszalec mozna z karta kredytowa z pko :) to jest dopipero fajne :D
|
hmm a jakie masz konto w mBanku? Izzy czy eKonto?
@Air - wszystko robili dobrze i wszystko bylo ok tylko po kilku godzinach/dniach przychodzilo info ze Karta odrzucona - ponoc ma to cos zwiazanego z tym ze bank nie autoryzuje trznzakcji z Steam. Bylo kilka takich przypadkow na forum Steampowered.com jakis miesiac temu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |