Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   FIFA 2006 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/fifa-2006-a-57367/)

FatAlbert 25.12.2005 13:55

Cytat:

Napisany przez gorangutan
mam to samo dokładnie
chyba pozostaje pakowanie :)

mas odpowiedź

Cytat:

Napisany przez nowygiena
Jeżeli masz ten obraz jeszcze na dysku to podepnij go w wirtualny napęd,następnie zrzuć obraz alcoholem z opcją dzielenia na części np 640 mb.
Spokojnie potem nagrasz go na płytkę dvd bez udf.
Będziesz mógł napewno zrzucić go z tej nowej płytki na dysk.

no i działa maiałem tak z MoHPA ale zaQpiłęm litka 1653S i jest zajefajnie

gorangutan 23.12.2005 03:20

Cytat:

Napisany przez DimSim
witam
ja nieco odbiegne od tematu i zapytam czy u Was jest tak samo (jesli wogole to robiliscie) bo zeby zagrac w gre trzeba miec zamontowany obraz gry lub mini image ale gra waży 2.5gb zdaje sie i żeby nagrac taki obraz nero trzeba ustawic na UDF, i ja tak robie i dorzucam jeszcze mini image do kompilacji.
wszystko fajnie sie nagrywa, ale po nagraniu i chęci skopiowania pozniej tego obrazu na dysk wyskakuje juz na samym poczatku błąd crc. spalilem juz na tej grze pare dvd i nie wiem czemu tak sie dzieje, podczas gdy nagrywam tak inne gry to nie ma zadnego problemu.
edycja obrazu fify odpada gdyz po nagraniu np alcoholem wyskakuje zonk podczas instalowania.
jak na razie widze opcje podzielenia tego obrazu na mniejsze pliki i nagranie w postaci spakowanej.

pozdro

mam to samo dokładnie
chyba pozostaje pakowanie :)

loki7777 17.12.2005 10:52

A testowal to ktos pod windowsem 2003 sp1?:) Bo mam oryginal i nie chce mi odpalic:(

Burak_PL 14.12.2005 01:04

dziwne z tym twoim problemem ja sam z ciekwosci probowalem nagrac ajko udf (bo keidys trzeba) no i śmiga...... żadnego błędu crc.....

nowygiena 12.12.2005 12:37

Jeżeli masz ten obraz jeszcze na dysku to podepnij go w wirtualny napęd,następnie zrzuć obraz alcoholem z opcją dzielenia na części np 640 mb.
Spokojnie potem nagrasz go na płytkę dvd bez udf.
Będziesz mógł napewno zrzucić go z tej nowej płytki na dysk.

DimSim 12.12.2005 09:13

witam
ja nieco odbiegne od tematu i zapytam czy u Was jest tak samo (jesli wogole to robiliscie) bo zeby zagrac w gre trzeba miec zamontowany obraz gry lub mini image ale gra waży 2.5gb zdaje sie i żeby nagrac taki obraz nero trzeba ustawic na UDF, i ja tak robie i dorzucam jeszcze mini image do kompilacji.
wszystko fajnie sie nagrywa, ale po nagraniu i chęci skopiowania pozniej tego obrazu na dysk wyskakuje juz na samym poczatku błąd crc. spalilem juz na tej grze pare dvd i nie wiem czemu tak sie dzieje, podczas gdy nagrywam tak inne gry to nie ma zadnego problemu.
edycja obrazu fify odpada gdyz po nagraniu np alcoholem wyskakuje zonk podczas instalowania.
jak na razie widze opcje podzielenia tego obrazu na mniejsze pliki i nagranie w postaci spakowanej.

pozdro

Burak_PL 05.12.2005 17:58

Cytat:

Napisany przez spider_84a
nom tak na xboxa ... Fifka na xboxie wygląda eleganco - mogę stwierdzić, że jest to rarytas w swojej klasie... A jak publiczność dopracowana o co ciężko było w poprzednich wersjach :D grafa miodzio. Ciekaw jestem jak będzie wyglądała pro evolution soccer 6 :D też na xboxa360 - zapowiada się ciekawa pozycja. Dziś lub jutro zainstaluje ISS 5 i porównam fifke z nim :)

iss 5 :) i nic więcej..........

spider_84a 04.12.2005 20:01

nom tak na xboxa ... Fifka na xboxie wygląda eleganco - mogę stwierdzić, że jest to rarytas w swojej klasie... A jak publiczność dopracowana o co ciężko było w poprzednich wersjach :D grafa miodzio. Ciekaw jestem jak będzie wyglądała pro evolution soccer 6 :D też na xboxa360 - zapowiada się ciekawa pozycja. Dziś lub jutro zainstaluje ISS 5 i porównam fifke z nim :)

pablocoo 02.12.2005 20:34

Galeria jest oczywiscie z FIFA06 RTWC na XBOXa360... :> zeby nie bylo :)
Z trailerow moge powiedziec, ze grafika jest naprawde swietna, niektore jej elementy moze troche zabawne (w fifie to normalne :) ), ale gameplay to shit wziety zywcem z normalnej FIFY06...

spider_84a 02.12.2005 20:17

Może niektórzy nie mają fifki06 i nie wiedzą jak wygląda - myślisz, że wszyscy na tym forum mają fifke06? A skąd wiem ? Moja babcia Jadzia jest wróżką ... A co sądzisz o tej fifce - może skomentujesz jej zalety i wady? Chętnie wysłucham co masz do powiedzenia :)

Burak_PL 02.12.2005 17:46

Cytat:

Pokazałem Ci bo nie zobaczysz takiej grafy u siebie :P zaczaił ? nie miałem czasu pisać więc napisłem dopiero teraz.I nie musisz wyskakiwać z głupimi uwagami...

przeciez ty tylko dales link do galerii :/ i skad wiesz ze takiej nie mam ?

spider_84a 02.12.2005 08:32

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
widze ze ktos dopiero zaczaił ze nowa fifa jest :)

Pokazałem Ci bo nie zobaczysz takiej grafy u siebie :P zaczaił ? nie miałem czasu pisać więc napisłem dopiero teraz.I nie musisz wyskakiwać z głupimi uwagami...

Burak_PL 02.12.2005 00:42

Cytat:

FIFA06 - Można już w to grać :D Tylko brakuje mi jednej rzeczy w nie : nie można sędziego ładnie mówiąc dotknać - czasem jak gram to mam ochote mu ... :)

widze ze ktos dopiero zaczaił ze nowa fifa jest :)

spider_84a 01.12.2005 21:00

FIFA06 - Można już w to grać :D Tylko brakuje mi jednej rzeczy w nie : nie można sędziego ładnie mówiąc dotknać - czasem jak gram to mam ochote mu ... :)

baliczek 28.11.2005 18:42

musz na usb przyczyna całego zamieszania :) - nigdy bym nie pomyślał - dzięki za wskazówki

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36.