![]() |
udalo mi sie rozwiazac problem :) wine ponosi FW od Peliego ;) zaktualizowalem Filipka najnowszym softem od MTZ i wszystko dziala tak jak trzeba :D
|
Spróbuj wczytać film do DVDRemake - jeśli pojawi się "Recovering cells.." to błędna/uszkodzona struktura płyty. Wyeksportuj z Remaka, wypal i sprawdź.
|
Zawieszenie filmu na Philips
Witam, wszystko pieknie ladnie, zgodnie z zasadami nagrywania DVD-Video, plytka poprawnie nagrana, nagrywane na TDK za pomoca Nero, predkosc x4
Film to Saw.2004.PL.PAL.DVDR-POLEliTE 1. W PowerDVD odtwarza sie wszystko elegancko: dzwiek, menu, rozdzialy itp 2. Na stacjonarce Philips LX3950W (moja stacjonarka i LX3900 to to samo, tyle ze moja jest czesciowo wireless) z softem od Peliego v06: odtwarza sie jeden cykl menu(jeden cykl animacji), brak dzwieku w menu jak i w filmie; po 4-5 sek film sie zawiesza - obojetnie czy puszczony od poczatku czy wybrany rozdzial :/ Dodam, ze na innej stacjonarce - Thomson, dziala film oki 3.Dodatkowo dzis nagrywalem Lotr 1 DVD2 - i tez podobno objawy jak wyzej :/ film po ok 4-5 sek sie zawiesza i podczas tych kilku sek brak dzwieku :( nadmienie, ze DVD 1 Lotr'a dziala wysmienicie ! Lotr rowniez nagrywany na TDK x4 Nagrywarka Nec 3520 z FW 2.U2 Pozdro Gather |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:31. |