Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Złodziejstwo sie szerzy.... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zlodziejstwo-sie-szerzy-57412/)

Tribunal 07.10.2005 17:52

Złodziejstwo sie szerzy....

Jak w temacie chciałem wam opowiedziec co sei dzisiaj przydarzyło..
Otz mieszkam w doku jenorodzinnym sa nas w domu 4 osoby i 2 psy...
Rodzice rano wstaja do pracy budza mnie zebym do szkoly nie zaspał itp
leze sobie jeszcze jakies 5 min i słysze jak mama sie drze na ojaca zeby na policje dzwonił..
Wychodze sprawdzic co sie dzieja...
Mam płacze tata ja uspokaja.. patrze.. szyba z tyłu wywalona rada i plyt nie ma
nawet surwysyn ukradł drogowy atals polski.... (( ((
Ja rozumiem jakby to sie stało na jakims parkingu albo pod blokiem ale ze sie s****iel nie bł na cudze podwrko wejśc... ((
Oczywiscie zglosilmismy to na policje ale pan władza powiedział ze oni telefonicznie takich zlecen nie przyjmuja tylko musimy jechac na drugi koniec miasta do innego posterunku pojechać (( (( (( ((
normalnie byłem taki wpieniony cały dzien ze jakbym dzisiaj dorwał tego s****iela to bym za***ał na miejscu ((

Pawel_k 07.10.2005 17:56

bo to polska wlasnie....

ed hunter 07.10.2005 17:59

przykra sprawa, ale gdzie były psy? a właściwie to chyba psy ozdobno-towarzyskie?

na zdeterminowanego bandytę psy nie pomogą, ale na obszczymurów kradnących radio, atlas i płyty wystarczą...

nie Denerwuj się, takie typy zawsze w życiu przegrywają i nie spasą się tym co ukradną.

rycho 07.10.2005 18:17

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Jak w temacie chciałem wam opowiedziec co sei dzisiaj przydarzyło..
Otz mieszkam w doku jenorodzinnym sa nas w domu 4 osoby i 2 psy...
Rodzice rano wstaja do pracy budza mnie zebym do szkoly nie zaspał itp
leze sobie jeszcze jakies 5 min i słysze jak mama sie drze na ojaca zeby na policje dzwonił..
Wychodze sprawdzic co sie dzieja...
Mam płacze tata ja uspokaja.. patrze.. szyba z tyłu wywalona rada i plyt nie ma
nawet surwysyn ukradł drogowy atals polski.... (( ((
Ja rozumiem jakby to sie stało na jakims parkingu albo pod blokiem ale ze sie s****iel nie bł na cudze podwrko wejśc... ((
Oczywiscie zglosilmismy to na policje ale pan władza powiedział ze oni telefonicznie takich zlecen nie przyjmuja tylko musimy jechac na drugi koniec miasta do innego posterunku pojechać (( (( (( ((
normalnie byłem taki wpieniony cały dzien ze jakbym dzisiaj dorwał tego s****iela to bym za***ał na miejscu ((

He,he....
Pierwszy raz?
Żadne straty.
Przeprowadź się do Szczecina.
To zobaczysz prawdziwe życie.

Damianos L 07.10.2005 18:55

jak w tekscie piosenki

"bo to Polska, a nie elegancja Francja "

przykro mi z powodu tego co Ci sie przydazylo....

qfir 07.10.2005 19:03

mi tez jest bardzo przykro, u mnie pod blokiem kiedys cheli ukrasc kola od mojego auta, odkrecili wsystkie sroby, sciagneli pierwsze kolo i sie alam wlaczyl :) wiec zabrali kolo wsiedli w auto i pojechali. Bylo ciemno (okolo 1 w nocy) wiec nawet numerow rjestracyjnych nie moznabylo zobaczyc :/

-Kowalik- 07.10.2005 19:19

Złe stwierdzenie że złodziejstwo się szerzy. Zawsze było, jest i będzie. Z tą różnicą że dostrzegamy je dopiero gdy na nas padnie.

krEcik^ 07.10.2005 19:42

Cytat:

Napisany przez Damianos L
jak w tekscie piosenki

"bo to Polska, a nie elegancja Francja "

przykro mi z powodu tego co Ci sie przydazylo....

Heh, jak przeczytalem post Tribunala to tez odrazu w glowie mialem ten tekst ;p
A co do sprawy to ja mialem inna historie: moj tata poszedl spac ja z mama bylem na dzialce on byl sam w domu a gdy sie obudzil nie bylo w domu video ktore stalo w drugim pokoju :| Slady od blota i przystawiona drabina to okna w kuchni... koles wszedl przez otworzony lufcik w oknie PCV :| Jednak tak sobie o tym myslalem i doszedlem do wniosku ze dobrze sie stalo ze moj tata sie nie obudzil bo nie wiadomo co mogliby zrobic tez jemu :( Nawet pozniej mi mowil ze na moment sie przebudzil i slyszal jakies glosy ale myslal ze to z radia ktore wlaczyl sobie przed snem i poszedl spac dalej ;) (mieszkanie prywatne, rowniez weszli na podworko) Niestety takie rzeczy sie zdarzaja, nic sie na to nie poradzi ...

Weron 07.10.2005 19:53

Kowalik ma absolutna racje. Zlodziejstwo bylo, jest i bedzie. Tak juz w zyciu jest.
Natomiast dziwia mnie te psy. Co to za zwierzaki. Zero reakcji ???

memorando 07.10.2005 20:57

Cytat:

Napisany przez rycho
He,he....
Pierwszy raz?
Żadne straty.
Przeprowadź się do Szczecina.
To zobaczysz prawdziwe życie.

właśnie rychu niemogę dojść do siebie po powrocie z poznania... Dosłownie zadupie z tramwajami totalna wieś. Dno szałasolandia..........Szczecin ziemia niczyja:)

Tribunal 07.10.2005 21:21

Z Psami jest tak.. jeden ma 4 miesiac jest to bernardyn dopiero wiec mogł nic nie wyczuc gdyz ma budę z drugiej strony domu..
Drugi spi ze mna w pokoju z oknem na podworko....
On ma 14 lat... wiec moze juz słuch nie ten ale bylem w szoku...

Kiedys jak byłem mały pojechalismy z rodzciami do domu (moja bbcia wtedy zyła) Ale dzaidek został w domu.. Kuba(ten starszy pies) wyczuł kogos w DOMU!!!
Dziadek poszedł do drgiego pokoju i patrzy a tam jakis menel w szufladach grzebie..

Dziadek go pobił wezwał policje i go zabrali mysmy wrocili ze sklepu dziadek blady jak sciana opowiedział co sie stało bylismy w szoku...

memorando 07.10.2005 21:33

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Z Psami jest tak.. jeden ma 4 miesiac jest to bernardyn dopiero wiec mogł nic nie wyczuc gdyz ma budę z drugiej strony domu..
Drugi spi ze mna w pokoju z oknem na podworko....
On ma 14 lat... wiec moze juz słuch nie ten ale bylem w szoku...

Kiedys jak byłem mały pojechalismy z rodzciami do domu (moja bbcia wtedy zyła) Ale dzaidek został w domu.. Kuba(ten starszy pies) wyczuł kogos w DOMU!!!
Dziadek poszedł do drgiego pokoju i patrzy a tam jakis menel w szufladach grzebie..

Dziadek go pobił wezwał policje i go zabrali mysmy wrocili ze sklepu dziadek blady jak sciana opowiedział co sie stało bylismy w szoku...

mój dziadek ma 89 lat próbowali zabrać mu aparat facetowi tak wyrżnął z łokcia że tamten niewstał...cóż stary przedwojenny materiał.....

Burak_PL 07.10.2005 23:59

przykro mi, ale wiesz zę jesteś w POLSCE :(

woitas 08.10.2005 00:06

kiedy opowiadałem znajomym, że w polsce kradną tablice rejestracyjne, to myśleli, że robię z nich durnia :hmm:
w głowie im się nie mieściło, że coś takiego można zrobić.

kiewas 08.10.2005 00:46

polski złodziej wychodzi z założenia że wszystko da się ukraść... kumplowi włamali się na altankę na działce i za****ali grabie i szpadel, a że nic wartościowego poza tym nie było to mu porozpier***i grządki i krzaki ukradzionym sprzętem...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42.